Ο Φώτης Κουβέλης σε περιοδεία στη Θεσσαλία

"Οι ενέργειες των τρομοκρατών προκαλούν συντηρητικά ανακλαστικά και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη

03/11/2010

Περιοδεία στους νομούς Τρικάλων και Μαγνησίας πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Θανάση Ζαχαρόπουλο.

Ο Φ. Κουβέλης είχε σειρά επαφών με παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς των Τρικάλων και του Βόλου. Ξεχωριστής σημασίας ήταν η επίσκεψη στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Βόλου, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ένωσης, ενώ μίλησε και σε συγκέντρωση των εργαζομένων. Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις του κόμματος για τη στήριξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, επισημαίνοντας την ανάγκη δυναμικής παρουσίας των συνεταιρισμών στην οικονομία και την αγορά. Μίλησε, επίσης, για τις απαραίτητες αναδιαρθρώσεις της αγροτικής παραγωγής, αλλά και τις καινοτομίες που πρέπει να υπάρξουν προκειμένου το παραγόμενο αγροτικό προϊόν να είναι ανταγωνιστικό.

Ο Φώτης Κουβέλης ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τα τελευταία τρομοκρατικά κρούσματα, είπε:

«Η απερίφραστη καταδίκη της τρομοκρατίας ακυρώνει τις όποιες ιδεολογικές επιφάσεις επικαλούνται οι τρομοκράτες. Εκτός των άλλων, οι ενέργειές τους προκαλούν συντηρητικά ανακλαστικά και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη. Είναι επιβεβλημένο όλα τα κόμματα και οι φορείς του τόπου να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα επικίνδυνα τρομοκρατικά φαινόμενα».

Θέμα

Περιφερειακή συγκρότηση-Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010

Σύνολο καταγραφών: 186

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι