ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

O μεταρρυθμιστικός ρόλος της Aριστεράς σήμερα.

27/03/2006

Εμείς που υπογράφουμε για την Επιτροπή Πολιτικής Πρωτοβουλίας, μέλη και στελέχη του ΣΥΝ Θεσ/νίκης, στρατευμένοι στο ρεύμα της Ανανεωτικής Αριστεράς, θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις κοινές μας ανησυχίες, για την πορεία του κόμματος μας.

-Να προβληματιστούμε όλοι μαζί: για τη συνολική του εικόνα όπως καταγράφεται στην κοινωνία, να λάβουμε σοβαρά υπ΄ όψιν τα μηνύματα των πολιτών και να αναζητήσουμε διεξόδους για την προοπτική του ΣΥΝ.

-Να επιλέξουμε τους προσφορότερους τρόπους υποστήριξης της υπόθεσης των αριστερών ανανεωτικών ιδεών, μιας προσπάθειας πάρα πολλών χρόνων , που παρά τις κρίσεις και τις περιπέτειες έμεινε όρθια και ζωντανή, αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε συνεχή και επικίνδυνη υποχώρηση.

-Οι αγώνες για μια ανανεωτική και διαρκώς ανανεούμενη Αριστερά χαρακτήρισαν τη ζωή μας και αυτούς του αγώνες δεν θα τους αφήσουμε να πάνε χαμένοι.

-Μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που πρόκειται να υλοποιήσουμε στα πλαίσια της πόλης έχουν στόχο να υποδηλώσουν ότι οι κατάκτησες της Ανανεωτικής Αριστεράς αποτελούν δημιουργικές προκλήσεις για να ανοίγουμε δρόμους ρεαλιστικούς και κατανοητούς που να δείχνουν φώς και να δίνουν ελπίδα.

ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΦΑΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΡΑΓΑΣ ΑΔΑΜ

ΖΟΡΚΑΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ ΘΕΜΙΣ

ΚΟΥΤΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΚΟΥΤΡΟΥΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΠΑΝΤΖΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΑΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΥΔΗ ΜΥΡΤΩ

ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

ΤΟΠΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΦΩΤΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΨΑΡΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

EΠITPOΠH ΠOΛITIKHΣ ΠPΩTOBOYΛIAΣ

ΣYN ΘEΣΣAΛONIKHΣ

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι