ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

13/09/2010

Συγκροτήθηκε και στη Δυτική Αττική η Δημοκρατική Αριστερά, μετά από μία ζωντανή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνας. Τις θέσεις του κόμματος παρουσίασαν το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Γεράσιμος Γεωργάτος και ο Βουλευτής Αττικής Θανάσης Λεβέντης.

Η συμμετοχή των φίλων του κόμματος ήταν αθρόα, και ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών. Η συζήτηση που ακολούθησε εστιάστηκε στα ζητήματα της οικονομίας, των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και στο ποιο οργανωτικό μοντέλο θα ακολουθήσει το νέο κόμμα. Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα ζωηρή, και οι απόψεις που εκφράστηκαν ευρηματικές αλλά και τεκμηριωμένες. Κοινή συνισταμένη τους ήταν η ανάγκη να απευθυνθεί η αριστερά σε όλον τον ελληνικό λαό, ενώ σχολιάστηκε θετικά η αποδοχή της μικτής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας από την Δημοκρατική Αριστερά.

Στο τέλος αποφασίστηκε η δημιουργία Γραμματείας για να συντονίζει τη λειτουργία του κόμματος στη Δυτική Αττική, μέχρι το Συνέδριό του, που προβλέπεται να γίνει στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Στη Γραμματεία μετέχουν:

ΕΛΕΥΣΙΝΑ Γιάννης Καλαφάτης, Γιώργος Σκιάνης, Γιώργος Τσουκαλάς

ΜΑΝΔΡΑ Μπάμπης Καζαντζίδης

Μ. ΠΕΥΚΟ Βαγγέλης Σταμούλης

ΜΕΓΑΡΑ Κώστας Χατζηδημητρίου

ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ Θανάσης Τζαβάρας

ΒΙΛΙΑ Σωτήρης Λεβέντης

Θέμα επικαιρότητας:
Δημιουργούμε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Σύνολο: 100 Κείμενα

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι