Αρθογράφος: Απόστολος Μαγγηριάδης - Σελίδα: 1

Το τίμημα της καθυστέρησης

Απόστολος Μαγγηριάδης, Τα Νέα, 28/01/2017

Πώς το είχε πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην πρώτη αξιολόγηση; «Καήκαμε αν φτάσουμε Μάιο». Το είχε πει κάπου στον Φεβρουάριο και τελικά πιάσαμε Ιούνιο. Βάσει του αρχικού χρονοδιαγράμματος, η δεύτερη αξιολόγηση του τρίτου Μνημονίου θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2016. Τώρα θα είμαστε ευτυχείς εάν αυτή κλείσει 12 μήνες μετά.

Δραματοποίηση και συμμόρφωση

Απόστολος Μαγγηριάδης, Τα Νέα, 23/12/2016

Πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα επεσήμαιναν στα μέσα της εβδομάδας σε ένα γκρουπ ελλήνων δημοσιογράφων ότι αυτό που ενόχλησε περισσότερο Βρυξέλλες και ευρωπαϊκές πρωτεύουσες δεν ήταν τα μέτρα ενίσχυσης των συνταξιούχων που αποφάσισε η ελληνική κυβέρνηση αλλά η έλλειψη συντονισμού κι ενημέρωσης.

Τα μαθηματικά του εκλογικού νόμου

Απόστολος Μαγγηριάδης, Τα Νέα, 02/07/2016

...Εν τέλει, η αλλαγή του εκλογικού νόμου μοιάζει με πρόβα διαιρετικής τομής στο πολιτικό σύστημα. Δηλαδή, ποιος πάει με ποιον την επόμενη μέρα. Υπό αυτή την έννοια, κάποιοι μοιάζει να θέλουν να τα ξανασκεφτούν από την αρχή.

Το αναγκαίο κακό

Απόστολος Μαγγηριάδης, Τα Νέα, 26/09/2015

Ο γκέι ακτιβιστής ανέμιζε την πολύχρωμη σημαία της ελευθερίας και πανηγύριζε τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό κέντρο το βράδυ της Κυριακής. Λίγα λεπτά μετά παρακολουθούσε τον Αλέξη Τσίπρα να υποδέχεται με μια ζεστή αγκαλιά τον Πάνο Καμμένο και να χαιρετούν μαζί το συγκεντρωμένο πλήθος. Οσο μιλούσε ο νικητής, η σημαία κυμάτιζε. Στο πάρτι της νίκης όλοι είναι χαρούμενοι.

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι