Γεύση Καμμένου

Niko Ago, www.protagon.gr, Δημοσιευμένο: 2015-02-04

Το ότι η κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια συμμαχία που θα δοκιμάσει για τα καλά από μέσα, αλλά και απ’ έξω, τις αντοχές της, το γνωρίζουν και οι πέτρες. Η άποψη πως ο Αλέξης Τσίπρας, για να μην κάνει σίριαλ την ιστορική ευκαιρία να βρεθεί κόμμα της Αριστεράς στην εξουσία, προτίμησε να βάλει στο σχήμα τον Καμμένο, χωρίς να το σκεφτεί δυο φορές, δεν είναι και τόσο μακριά από την πραγματικότητα

Είναι και ο Σαμαράς, Charlie;

Niko Ago, www.protagon.gr, Δημοσιευμένο: 2015-01-10

Μερικοί ακροδεξιοί έχουν μια τρομακτική συνέπεια. Απάνθρωπη, ξετσίπωτη, προσβλητική για το ανθρώπινο είδος, αλλά την έχουν. Τέτοιος είναι ο Ζαν-Μαρί Λεπέν, ιδρυτής του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου» της Γαλλίας, πατέρας της σημερινής προέδρου του αλλά και «πνευματικός πατέρας» και κουμπάρος του Μάκη Βορίδη.

24 ώρες χωρίς μετανάστες

Niko Ago, http://protimartiou2010.blogspot.com, Κυριακάτικη Αυγή, Δημοσιευμένο: 2010-02-28

Aν κάποιος μου έλεγε, στα μέσα Ιανουαρίου, όταν δημιούργησα στο Facebook την ομάδα «1η Μαρτίου 2010 - 24 ώρες χωρίς εμάς», ότι σήμερα, 45 μέρες μετά, θα έχουμε γίνει περίπου 6.000 μέλη, ότι για την πρωτοβουλία αυτή θα μιλάει τόσος κόσμος και θα γίνει τόσος θόρυβος, το λιγότερο που θα του έλεγα είναι πως δεν ξέρει από διαδικτυακό ακτιβισμό. Έχω δημιουργήσει και άλλες ομάδες στον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κόμβο.
×
×