Ο Αρτέμης Σώρρας και οι «άλλοι»

Θανάσης Μαυρίδης, www.liberal.gr, Δημοσιευμένο: 2016-08-29

Βρέθηκαν 700 Tριπολιτσιώτες, οι οποίοι (οι Τριπολιτσιώτες γενικώς) θεωρούνται -κατά τεκμήριο- ευφυείς άνθρωποι και υποδέχτηκαν ως σωτήρα τους τον Αρτέμη Σώρρα! Επτακόσιους νοματαίους δεν μαζεύει αυτή την στιγμή στην Τρίπολη ούτε ο Αλέξης ούτε ο Κυριάκος. Κυρίες και κύριοι, όπως πάει το πράγμα ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τον κ. Σώρρα στην Βουλή των Ελλήνων.

Θέλουν να κάνουν τον Αλέξη φιλελεύθερο!

Θανάσης Μαυρίδης, www.capital.gr, Δημοσιευμένο: 2015-03-23

Η Ευρώπη ζητάει από τον κ. Τσίπρα την λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που θα κάνει η κυβέρνησή του. Είτε το κάνουν επίτηδες είτε δεν έχουν ακόμη καταλάβει ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Να το πούμε κι αλλιώς! Το να ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να εφαρμόσει μία αμιγώς φιλελεύθερη πολιτική είναι σαν να ζητάει κανείς από έναν χριστιανό να πει απέξω το Κοράνι.

Να που συμφωνούν Άνγκελα και Αλέξης!

Θανάσης Μαυρίδης, Capital.gr, Δημοσιευμένο: 2015-02-10

Η κυβέρνηση μπορεί να τα βρει με την Ευρώπη, όπως προσπαθεί να μας πείσει γι αυτό η συνιστώσα του ρεαλισμού, αλλά μπορεί και να μην τα βρει, εφόσον επιμένει σε μη ρεαλιστικές προσεγγίσεις. Αυτό για το οποίο μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι είναι το ποιος θα πληρώσει στο τέλος τον λογαριασμό. Και στη μία και στην άλλη περίπτωση. Διότι το κράτος είναι σαν τον μινώταυρο που θέλει συνεχώς νέο αίμα. Δηλαδή, νέους φόρους. Καλά καταλάβατε! Κι όσοι νομίζετε ότι έχετε την ασφάλεια των ελβετικών τραπεζών θα πρέπει να κάνετε και πάλι τους λογαριασμούς σας!

Σε ευχαριστούμε Γιάν(ν)η! Στο λέει ένας μνημονιακός!

Θανάσης Μαυρίδης, Capital.gr, Δημοσιευμένο: 2015-02-06

Άκουγα τις δηλώσεις του Γιάνη για το μνημόνιο. Ο Γιάνης, ο πρώτος υπουργός Οικονομικών μιας αριστερής κυβέρνησης, συμφωνεί με το μνημόνιο σε ποσοστό 67%. Θα μπορούσε να συμφωνεί κατά 66% ή 71%, αλλά αυτός ξέρει γιατί τελικά συμφωνεί με το 67%. Γενικά, ο Γιάνης ξέρει. Το ερώτημα είναι αν εκείνοι που τον ψήφισαν ξέρουν πόσο συμφωνούν οι ίδιοι με το μνημόνιο. Μία απορία: Εγώ που συμφωνώ κατά 50%, θεωρούμαι μνημονιακός;

ΑΤΕ: Το δομημένο snowball και η νομική φίρμα στο Λονδίνο

Θανάσης Μαυρίδης, www.capital.gr, Δημοσιευμένο: 2012-08-10

Ξέρετε τι είναι η χιονόμπαλα; Είναι ένα από τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν το παιγνίδι στο χιόνι. Σίγουρα οι εμπνευστές του δομημένου προϊόντος snowball είχαν δυνατή την αίσθηση του χιούμορ. Όσοι αγόρασαν το επενδυτικό αυτό προϊόν ζουν έναν επενδυτικό χειμώνα. Μεταξύ αυτών και η ΑΤΕ των κυρίων Μηλιάκου και Πανταλάκη. Ο πρώτος το αγόρασε. Ο δεύτερος το κράτησε και πλήρωνε και 47.000 λίρες την εβδομάδα σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Λονδίνο. Πάλι το Λονδίνο μπροστά μας...

×
×