Νοέμβρης 1973: Η ελπίδα είναι τόσο λίγη που κάνει το θάνατο να φαίνεται πως έχει δίκιο

Νίκος Φελέκης, matrix24, Δημοσιευμένο: 2022-11-17

felnikos

Πολλοί κάνουν το λάθος να συνδέουν το "Πολυτεχνείο" με τη "γενιά του Πολυτεχνείου". Συνήθως το λάθος αυτό το κάνουν όσοι θέλουν να απαξιώσουν το ίδιο το γεγονός, της εξέγερσης δηλαδή των φοιτητών ενάντια στη δικτατορία.

Αλλαγή σχεδίων και «συναίνεση» μέχρι νεωτέρας

Νίκος Φελέκης, www.protothema.gr, Δημοσιευμένο: 2021-11-09

Χαμηλώνει τους τόνους στο θέμα της πανδημίας ο Αλέξης Τσίπρας, φοβούμενος ότι η νέα έξαρση των κρουσμάτων θα συσπειρώσει τους πολίτες γύρω από την κυβέρνηση. Στο επίκεντρο της κριτικής του τα θέματα της ακρίβειας. Ανησυχία για τις εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά και για το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται στα Σκόπια

Οι καναλάρχες αφού έκαναν πρώτους μάγκες τους Τσίπρα και Παπιά ξεκινούν πόλεμο...

Νίκος Φελέκης, www.matrix24.gr, Δημοσιευμένο: 2016-09-03

Συμπαθεί δε συμπαθεί κάποιος τον Τσίπρα δεν μπορεί να μην παραδεχθεί πως είναι και ο πρώτος μάγκας. Κατάφερε να εισπράξει από όσους ήθελαν να έχουν τηλεοπτική άδεια 240.000.000 ευρώ! Πολλά λεφτά κι από ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους δεν είχαν συνηθίσει να δίνουν, αλλά να παίρνουν από το κράτος.

Γιατί ο Βαρουφάκης πέφτει συνεχώς σε λάθη...

Νίκος Φελέκης, www.matrix24.gr, Δημοσιευμένο: 2015-05-27

Όταν οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους-δανειστές μπαίνουν στο τελικό και κρίσιμο στάδιο το λογικό και φυσιολογικό θα ήταν ο υπουργός των Οικονομικών να εργάζεται μεθοδικά, αθόρυβα και σε φουλ ρυθμούς προκειμένου αυτές να τελεσφορήσουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη χώρα. Θα περίμενε κανείς να μετρά τα λόγια του ακόμη και να σιωπά

Γιατί ο Τσίπρας θα πληρώσει το "ρίξιμο’ του Κουβέλη

Νίκος Φελέκης, www.matrix24.gr, Δημοσιευμένο: 2015-01-02

...Μπορεί οι περισσότεροι να ασχολούνται με τη δεινή θέση στην οποίαν βρίσκεται το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, αφού πλέον η αυτόνομη κάθοδος μοιάζει να είναι η μόνη επιλογή που του απομένει, όμως αν κάπου πρέπει να εστιάσουμε κυρίαρχα την προσοχή μας είναι η απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να υπαναχωρήσει, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, από τις διαβεβαιώσεις που είχε παράσχει στην Αγίου Κωνσταντίνου για κοινή συμπόρευση.

Γι΄αυτούς τους λόγους ξεράθηκε η "ελιά"...

Νίκος Φελέκης, www.matrix24.gr, Δημοσιευμένο: 2014-03-08

Η νίκη που επέτυχε ο Βενιζέλος επί των «58» ήταν ολοκληρωτική. Δεν κατάφερε απλώς να τους διασπάσει και να τους διαλύσει, αλλά και ένα, μικρό έστω, τμήμα του να το καταστήσει «υπηρετικό», των δικών του επιδιώξεων, πολιτικό προσωπικό.
×
×