Για μια αγροτική αναγέννηση...

Τάσος Βασιλείου, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,Ν.Ιωαννίνων, Δημοσιευμένο: 2012-02-14

basiliouTasos

Είχα την τύχη να παρακολουθήσω την περασμένη Κυριακή, μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα στη Δωδώνη με θέμα «Νέες δυναμικές καλλιέργειες. Δυνατότητες-Προοπτικές».
Εμπνευστής αυτής της ημερίδας ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Δωδώνης, ο δάσκαλος κ. Δημήτριος Γούσιας (διαχρονικά οι δάσκαλοι πάντα ήταν πρωτοπόροι) με ομιλητές-εισηγητές τρεις νεαρούς επιστήμονες, γεωπόνους τις κ.κ. Σοφία Φούκη, Άννα Αναστασιάδου , τον κ. Στράτο Κολοβό και το γνωστό καθηγητή- ερευνητή του τμήματος Φυτικής Παραγωγής, ΤΕΙ Άρτας τον κ. Γεώργιο Μάνο.

Η ….κεραμίδα…

Τάσος Βασιλείου, Δημοσιευμένο: 2010-07-17

Με το ποδόσφαιρο δεν τα πάω καθόλου καλά. Έχω μείνει πολύ πίσω. Στον Ατρόμητο, στον Αβέρωφ, στο Τζιαμάκο, στον Παπλιάκο, στο Σιόντη, στον Τσιούρη, στο Μάντζιο, στο Μανέκα. Τότε που σκαρφαλώναμε τις μάντρες και μπαίναμε από αφύλαχτες εισόδους στο γήπεδο. Για να δούμε και την Αναγένηση της Άρτας στην οποία έπαιζε ο Τζαχρήστας.

Τα τελευταία χρόνια, αν τύχαινε να βρεθώ σε κάποιο καφενείο και η τηλεόραση έδειχνε αγώνα του Ολυμπιακού, έριχνα καμιά ματιά αν έπαιζε ο Τάσος ο Πάντος, επειδή είναι γιος του παιδικού μου φίλου του Κώστα.
×
×