Το τέλος του παρελθόντος

Στέφανος Τζανάκης, Τα Νέα, Δημοσιευμένο: 2016-01-02

Ποιος φοβάται το χθες; Αυτός που ποντάρει στο αύριο ή αυτός που τρέμει το παρελθόν; Είναι το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν σε μία εβδομάδα οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας ήταν - και παραμένει - το γεγονός ότι δεν υπάρχει τίποτε εναλλακτικό στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η θεωρία του ενός άκρου

Στέφανος Τζανάκης, Τα Νέα, Δημοσιευμένο: 2015-11-07

Τι θα είχε συμβεί αν αντί του Γιώργου Κουμουτσάκου της ΝΔ, τη γροθιά είχε εισπράξει η κεφαλή του Γιάννη Μιχελογιαννάκη του ΣΥΡΙΖΑ - ο οποίος έδινε επίσης το «παρών» στη συγκέντρωση των ποντιακών σωματείων; Θα θεωρούσε η ΝΔ τον Νίκο Φίλη ως υποκινητή των επεισοδίων; Θα κατηγορούσε η κυβέρνηση τη ΝΔ για «ακροδεξιά ολίσθηση»;

Η φαντασία στην εξουσία

Στέφανος Τζανάκης, Τα Νέα, Δημοσιευμένο: 2015-10-17

Καταπληκτικοί τύποι οι «σοφοί» της επιτροπής Κατρούγκαλου για το Ασφαλιστικό: ανακάλυψαν τη σύνταξη με εισοδηματικά κριτήρια - αν έχεις δικό σου σπίτι θα παίρνεις λιγότερα από εκείνον που δεν έχει. Κι αν έχεις δύο αμάξια, θα χρωστάς τη βενζίνη του γείτονα που έχει μόνο ένα και πορεύεται...

Λούφα και παραλλαγή

Στέφανος Τζανάκης, Τα Νέα, Δημοσιευμένο: 2015-10-10

Στη Νέα Δημοκρατία έχουν ένα πρόβλημα για κάθε λύση: ξεκίνησαν για εκλογή προέδρου και μπορεί έως το τέλος να το διαλύσουν το κόμμα εις τα εξ ων συνετέθη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μία λύση για κάθε πρόβλημα: είναι η αναδιάρθρωση του χρέους. Αυτή θα μειώσει τους φόρους, αυτή θα φέρει την ανάπτυξη, αυτή θα φτιάξει θέσεις εργασίας - και ναι, το άλλο με τον Τοτό το ξέρουμε.
×
×