Το Pegasus είχε στόχο και τον Μακρόν - Παράνομες παρακολουθήσεις και στην Αθήνα

Στέλιος Κούλογλου, TVXS.gr, Δημοσιευμένο: 2021-07-21

Το γεγονός ότι και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ήταν ανάμεσα στους στόχους του διαβόητου συστήματος παρακολούθησης Pegasus, δεν αποτελεί έκπληξη: έρχεται μετά από μια σειρά αρχηγούς κρατών και υψηλούς αξιωματούχους, των οποίων τα ονόματα ανακάλυψε η εξαιρετική έρευνα της δημοσιογραφικής οργάνωσης Forbidden Stories. Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι ότι ανάλογες δραστηριότητες με παρακολουθήσεις τηλεφώνων έχουν σημειωθεί και στην Ελλάδα.

Μην πυροβολείτε τον Φώτη

Στέλιος Κούλογλου, TVXS.gr, Δημοσιευμένο: 2013-06-23

Με την τρικομματική να έχει καταρρεύσει και τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, συμβαίνει ένα παράδοξο: αντί να κατηγορείται το Μαξίμου που τα έκανε θάλασσα και ο Βενιζέλος που άλλαξε πολιτική στο θέμα της ΕΡΤ για μια χούφτα υπουργεία, τα έχουν βάλει με τον Φ. Κουβέλη.

Δεν είναι η βίλα Αμαλίας, ηλίθιοι.

Στέλιος Κούλογλου, TVXS.gr, Δημοσιευμένο: 2013-01-10

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πολιτικός επιστήμονας: βρισκόμαστε, τις τελευταίες εβδομάδες, μπροστά σε μία επιχείρηση ανάκαμψης της δημοτικότητας και της πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης, με όπλο την επιλεκτική κάθαρση. Από τον Παπακωνσταντίνου και τον Παπαντωνίου μέχρι τον Βουλγαράκη, όλα τα καμένα χαρτιά του πολιτικού συστήματος θα σταλούν στην Δικαιοσύνη, και πιθανώς ορισμένα στην φυλακή.

Γερμανικές εκλογές: ένα καλό μάθημα για το ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά

Στέλιος Κούλογλου, TVXS.gr, Δημοσιευμένο: 2009-09-28

Η Γερμανία αλλάζει και αυτό επηρεάζει τις ευρωπαικές εξελίξεις. Η κυρία Μέρκελ πρέπει να μεταμορφωθεί από «μαμά του έθνους» σε νεοφιλελεύθερη «σιδηρά κυρία», για να ικανοποιήσει τους Φιλελεύθερους με τους οποίους θα κυβερνήσει. Για τους Σοσιαλδημοκράτες που κατατροπώθηκαν, το Αριστερό Κόμμα και τους Πράσινους που ξεπέρασαν το 10%, τα πράγματα είναι διαφορετικά.
×
×