Εικονικό νερό: Mια ιστορία ισχύος, εμπορίου και οικολογίας.

Παναγιώτης Παπαθεοδωρόπουλος, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ – ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ, ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ, Δημοσιευμένο: 2007-05-12

Στο πλαίσιο της αυξανόμενης συνειδητοποίησης της σημασίας της αειφορικής διαχείρισης του νερού στον σύγχρονο κόσμο όπως αποτυπώθηκε σε μια σειρά διεθνείς διασκέψεις (πχ Γιοχάνεσμπουργκ) ιδρύθηκε με απόφαση της 31ης γενικής διάσκεψης της ΟΥΝΕΣΚΟ τον Νοέμβρη του 2001, το Ινστιτούτο UNESCO-IHE Institute for Water Education, με σκοπό να συμβάλλει στην διάδοση της αυξανόμενης γνώσης στον τομέα του νερού στα 190 κράτη μέλη της.

Κόβοντας την Ιστορία...ΣΥΡΙΖΑ

Παναγιώτης Παπαθεοδωρόπουλος, Εβδομάδα, Πάτρα, Δημοσιευμένο: 2007-03-05

Στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού συζητήθηκε και εγκρίθηκε από την πλειοψηφία η διακήρυξη του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥ.ΡΙΖΑ). Προσπάθησα να βρω το κείμενο αυτό και παραδόξως το βρήκα μόνο στην ιστοσελίδα της Ανανεωτικής Συσπείρωσης (www.ananeotiki.gr) δηλαδή εκείνου ακριβώς του ιδεολογικού ρεύματος που την καταψήφισε. Στις ιστοσελίδες του ΣΥΝ (www.syn.gr) και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α (www.syriza.gr) ήταν ηχηρά απούσα.

Διαδικτυακά ψέματα και αυξήσεις

Παναγιώτης Παπαθεοδωρόπουλος, Δημοσιευμένο: 2005-12-19

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε οτι από τον επόμενο μήνα η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του Ενιαίου Πανελλαδικού Αριθμού Κλήσης (συνδέσεις dial-up) θα αυξηθούν από 0,34 ευρώ στα 0,6 ευρώ ανά ώρα δηλαδή κατά 76,47% , ενώ καταργείται η νυχτερινή έκπτωση που σημαίνει πολλαπλάσια αύξηση.
×
×