Μερικές σκέψεις για τον «νέο κύκλο» του ΣΥΡΙΖΑ

Θανάσης Καρτερός, Η Αυγή, Δημοσιευμένο: 2024-03-17

Για να πούμε την αλήθεια, δεν είναι εύκολο να συνηθίσει κανείς, ιδιαίτερα «παραδοσιακός» αριστερός, όση καλή θέληση κι αν υποθέτει ότι έχει, τον βομβαρδισμό από φωτογραφίες, βίντεο, αναρτήσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις, εμφανίσεις του Στέφανου Κασσελάκη. Στον νέο κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ, που ο πρόεδρός του ήδη χαράζει, δεσπόζουν το TikTok, το Facebook, το Χ, το Instagram, τα σόσιαλ. Και πρωταγωνιστούν μαζί με τον ίδιο στις όντως πυκνές πολιτικές περιοδείες του ο σύζυγός του, ο σκύλος τους, το νέο τους σπίτι στο Κολωνάκι, τα σχέδιά τους για δημιουργία οικογένειας, το αρχοντικό στις Σπέτσες και λοιπά.

Προσοχή στις αριστερές ασθένειες!

Θανάσης Καρτερός, Κυριακάτικη Αυγή, Δημοσιευμένο: 2009-11-01

Πακέτο εκπλήξεων μας επεφύλασσε ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του τον πρώτο καιρό της αυτοδυναμίας τους. Απότομα μας ήρθε το πολύχρωμο κομφετί από εξαγγελίες μεταρρυθμίσεων και αναγγελίες μέτρων, μη σου πω και χιλιομέτρων, για όλα - από τις σκοπιές στα τμήματα μέχρι τους ημιυπαίθριους και τον τρόπο εκλογής της ηγεσίας της Δικαιοσύνης.

Η αριστερά και ο πολύ κακός λύκος

Θανάσης Καρτερός, Κυριακάτικη Αυγή, Δημοσιευμένο: 2009-10-25

Αυτό κι αν είναι από τα άγραφα. Αμέσως μετά το τελευταίο, για τον Τσιατούρα τουλάχιστον, «ντου» στα Εξάρχεια, τους προπηλακισμούς και τις συλλήψεις ανήλικων μαθητών αλλά και ενήλικων αριστερών, τις σφοδρές αντιδράσεις από την αριστερά και όχι μόνο, να βλέπουμε μάλλον αιφνιδιασμένοι τον αρμόδιο υπουργό του ΠΑΣΟΚ:
×
×