Κοροβεσιάδας συνέχεια...

Παναγιώτης Η. Χατζησάββας, Δημοσιευμένο: 2009-08-22

Xatzhsabbas Panagiwths
Τα όσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Περικλής Κοροβέσης καταλογίζει περί χρηματισμού το 1990 του ενιαίου τότε ΣΥΝ από τη SIEMENS καταδεικνύουν την εμπάθεια από την οποία διακατέχεται τόσο ο ίδιος, όσο και μερικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ΣΥΝ. Ο σύντροφος Κοροβέσης διέπραξε πολιτικό ατόπημα κι είναι έκθετος. Τόλμησε να εκστομίσει εντελώς αστήριχτες κατηγορίες απέναντι στο ΣΥΝ, κατηγορίες που ούτε οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δεν τόλμησαν να εκστομίσουν.

Αντισυστημισμός: η ασφαλέστερη οδός προς τον εξωκοινοβουλευτισμό

Παναγιώτης Η. Χατζησάββας, www.agiasoslesvou.blogspot.com, Δημοσιευμένο: 2009-08-03

Κάθε πολιτικό κόμμα οφείλει να λαμβάνει υπόψη του στη διαμόρφωση της πολιτικής του τη χρονική συγκυρία, τις ανάγκες της χώρας και τη θέληση των πολιτών. Αν αυτό το καταφέρνει τότε αποδεικνύεται χρήσιμο για τον τόπο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση είναι αναντίστοιχο με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πολιτών.

Η άνοδος, η κάθοδος κι η πτώση;

Παναγιώτης Η. Χατζησάββας, www.agiasoslesvou.blogspot.com, Δημοσιευμένο: 2009-04-20

Xatzhsabbas Panagiwths
Αναμφίβολα, ένα από τα πιο σημαντικά πολιτικά φαινόμενα των τελευταίων δύο χρόνων ήταν η δημοσκοπική έκρηξη του ΣΥΡΙΖΑ, μια έκρηξη που αιφνιδίασε όχι μόνο τους πολιτικούς αναλυτές αλλά και τις ίδιες τις συνιστώσες που συναποτελούν το ΣΥΡΙΖΑ.

Επί μήνες η κοινωνία αφουγκραζόταν την αριστερά, ακουμπούσε τις ελπίδες της πάνω της, έστελνε μηνύματα αισιοδοξίας και αλλαγής του πολιτικού σκηνικού. Η επιλογή αυτή των πολιτών δεν ήταν τυχαία.
×
×