Πλεόνασμα

Παναγιώτης Λάμψιας, Τα Νέα, Δημοσιευμένο: 2017-10-07

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας για την οικονομία με τα δήθεν φιλεπενδυτικά της ανοίγματα κατέρρευσε στις αντιφάσεις των υπουργών της. Δεν χωρά αμφιβολία ότι η ανάπτυξη δεν διατάσσεται και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να προκύψει με ευχές και κατάρες από τους κυβερνώντες που άλλα θέλουν, άλλα λένε και άλλα κάνουν κάθε μέρα.

Λασπόνερα

Παναγιώτης Λάμψιας, Τα Νέα, Δημοσιευμένο: 2017-06-24

...Το λουτρό στα πολιτικά λασπόνερα με μεθόδους «κάτω κόσμου» λογικά θα έπρεπε να έχει προκαλέσει σεισμό στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν θητεία στην Ανανεωτική Αριστερά. Δυστυχώς γι’ αυτούς αλλά και για την ποιότητα της δημοκρατίας, μοιάζει να έχουν απολέσει τις ευαισθησίες τους και σχεδόν να αποδέχονται το θηρίο, αν δεν έχουν αρχίσει να του μοιάζουν.

Κόλλησε το καραβάνι

Παναγιώτης Λάμψιας, Τα Νέα, Δημοσιευμένο: 2016-06-04

Η εικόνα του Πρωθυπουργού και των υπουργών του σε μια άδοξη φιέστα του Υπουργικού Συμβουλίου την Πέμπτη ήταν αποκαλυπτική της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει ύστερα από τόσα ψέματα και παλινωδίες. Η γύμνια επιχειρημάτων και αισιόδοξης αφήγησης ολοφάνερη αφού τα καλά νέα δεν ήρθαν και όπως όλα δείχνουν θα αργήσουν πολύ.
×
×