Ως υποψήφια βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη ΔΗΜΑΡ – ως οδοντίατρος - και ως γυναίκα – αρνήθηκα………

Σοφία Αράβου Παπαδάτου, Δημοσιευμένο: 2012-06-10

Μετά από την απαράδεκτη συμπεριφορά του βουλευτή τους Ηλ. Κασιδιάρη, προς τις δύο βουλετίνες, του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου και του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη, η ΔΗΜ.ΑΡ έχει δηλώσει ότι δεν θα βρεθεί ξανά στα ίδια πάνελ με τους εκπροσώπους της Χ.Α.

Πέρα όμως από την κομματική θέση, δεν μου επέτρεπε η επιστημονική και ανθρωπιστική μου ταυτότητα, να συνευρεθώ και να συνομιλήσω με εκπρόσωπο αυτού του φασιστικού και νεοναζί-συμπεριφορών, χώρου. Υπενθυμίζω στους brutal-κυρίους ότι η οποιαδήποτε λεκτική επίθεση μπορεί να αντιμετωπιστεί με έννομα μέσα, διότι εάν το θυμούνται, στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και δικαιοσύνη, υπάρχουν οι ανάλογοι αμυντικοί μηχανισμοί.

Τελεία στην παραφιλολογία συνεργασίας ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ

Σοφία Αράβου Παπαδάτου, Δημοσιευμένο: 2011-12-27

kefalonitissa

Παρά τις επανειλημμένες συνεντεύξεις τόσο του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτη Κουβέλη όσο και μελών της Ε.Ε, παρά τα συνεχόμενα δελτία τύπου1, περί της μη προεκλογικής συνεργασίας του χώρου μας με το ΠΑΣΟΚ, οι εκφρασμένες απορίες και αμφισβητήσεις συμπολιτών μας, γραπτές και προφορικές, με οδήγησαν σε αυτή την απάντηση-τελεία στη σχετική παραφιλολογία. Ειλικρινά συμμερίζομαι αυτήν την αγωνία και αισθάνομαι την ανάγκη μιας επιπλέον διευκρίνησης μέσα από μια διαφορετική διάσταση, πάντα όμως προς την ίδια κατεύθυνση, τον ίδιο τελικό στόχο.

×
×