Τέρμα στην εσωστρέφεια!

Κωνσταντίνος Καμάρας, Αγγελιοφόρος της Κυριακής, Δημοσιευμένο: 2009-11-29

Οι σκέψεις και οι εκτιμήσεις που ακολουθούν γράφτηκαν λίγες ώρες πριν από την έναρξη της πανελλαδικής σύσκεψης του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ). Σε αυτό το τοπίο, οι συζητήσεις, οι αντιπαραθέσεις και η κατάληξη της σύσκεψης θα έπρεπε να αναδείξουν τα πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα που αντιμετωπίζει το συμμαχικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ, όμως ο προβληματισμός για τη συνολική πορεία της ριζοσπαστικής Αριστεράς, το επόμενο διάστημα, θα συνεχιστεί.

Aριστερή προγραμματική αντιπολίτευση

Κωνσταντίνος Καμάρας, Αυγή, Δημοσιευμένο: 2009-10-19

Ξανά, μετά από καιρό, στη φιλόξενη στήλη των «Συναντήσεων», μετά από μια εκλογική μάχη που μας έδωσε χαρά. Θέλοντας να γράψω για τα μετεκλογικά, ξεκινάω με ολίγα – και επιγραμματικά – προεκλογικά.
Υπήρξε απόλυτα ορθή η επιλογή να προτάξουμε, αφενός την κρίση, με τις επιπτώσεις της και την αναζήτηση διεξόδου και αφετέρου το πρόγραμμά μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία.

ΣΥΡΙΖΑ: Δρόμος ευθύνης και ελπίδας

Κωνσταντίνος Καμάρας, TVXS.gr, Δημοσιευμένο: 2009-09-28

Προχωράμε προς τις εκλογές στις 4 Οκτωβρίου μέσα σε ένα κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο που χαρακτηρίζεται, βασικά, από την γενικευμένη κρίση. Κρίση, πρωτίστως, οικονομική και κρίση ηθική.
Ζούμε τις επώδυνες επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης που βασανίζουν χιλιάδες συνανθρώπους μας και υφιστάμεθα καθημερινά τη διάχυτη ηθική ανομία που διαβρώνει βασικούς αρμούς της κοινωνίας μας.

Είμαστε δύναμη μαχητικής και προγραμματικής αντιπολίτευσης

Κωνσταντίνος Καμάρας, Συνέντευξη στη Δάφνη Σφέτσα, Κυριακάτικη Αυγή, Δημοσιευμένο: 2009-09-27

Το πρόγραμμά μας έχει ήδη αναδειχθεί ως το βασικό μας συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την εκλογική μάχη" τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας Γ. Μπαλάφας. Εκτιμώντας πως το ΠΑΣΟΚ θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, σημειώνει πως σε κάθε περίπτωση ως ΣΥΡΙΖΑ "προσβλέπουμε σε ένα ρόλο αριστερής αντιπολίτευσης πάνω σε ένα συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο.

H αντίθεση του Διαδικτύου

H νέα μεγάλη τάση στο Ίντερνετ είναι αυτή των online «κοινοτήτων» χρηστών

Κωνσταντίνος Καμάρας, Τα Νέα, Δημοσιευμένο: 2006-05-19

Το ζήτημα δεν είναι νέο - τουναντίον, συζητείται καιρό. Ωστόσο, οι εξελίξεις το καθιστούν ολοένα και πιο επίκαιρο. Ο λόγος για την νέα μεγάλη τάση στο Ίντερνετ, αυτή των online «κοινοτήτων» χρηστών που γοργά γίνονται το σημαντικότερο κομμάτι του νέου Μέσου.
×