Ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει αρχίσει να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα

Με αφορμή τη συνέντευξη στο ΜΕΓΚΑ

Θανάσης Θεοχαρόπουλος, 03/11/2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που μόλις έδωσε τόνισε ότι "δεν θεωρεί ότι έχει ξεφύγει η πανδημία", ότι λόγω "αδυναμίας ελέγχου εφαρμογής" δεν βάζει τα ίδια μέτρα στις εκκλησίες με τους υπόλοιπους κλειστούς χώρους και σε μια προφανή αντιστροφή της πραγματικότητας κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για άγρα ψήφων επειδή ζητάει το αυτονόητο, να μην εξαιρούνται οι εκκλησίες από τα μέτρα. Είναι φανερό ότι έχει αρχίσει να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα.

Και συνεχίζοντας απροκάλυπτα ο ίδιος την άγρα ψήφων για την οποία όμως κατηγορεί όλους τους άλλους, ανέφερε ότι για τα σώματα ασφαλείας δεν συζηταει υποχρεωτικότητα, γιατί λέει ότι απέτυχε το μέτρο της υποχρεωτικότητας όπου εφαρμόστηκε, αλλά παρά την αποτυχία συνεχίζει να την εφαρμόζει μόνο σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων. Αν δεν πρόκειται για σύγχυση, πρόκειται για απροκάλυπτα ψέμματα με προφανείς μικροκομματικούς στόχους.

Για να γίνει απολύτως κατανοητή η αναποτελεσματικότητα των ημίμετρων που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση αρκεί το γεγονός ότι αντί για αύξηση των ραντεβού για εμβολιασμό έχουμε σήμερα αύξηση των ραντεβού στα κομμωτήρια!

Τέλος με πρόδηλη αλαζονεία είπε ότι ο στόχος του είναι η αυτοδυναμία ακόμη και με την απλή αναλογική, δηλαδή να πάρει πάνω απο 46%, άφησε δε να εννοηθεί ότι δεν επιθυμεί συνεργασίες με κανέναν, και τόνισε ότι η προοδευτική διακυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είναι στρατηγική ήττας. Η κοινωνία όμως απαιτεί προοδευτικές λύσεις, απαιτεί συνεννόηση και συνεργασίες, αποστρέφεται την αλαζονεία και γρήγορα θα δώσει λύση γιατί στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Γιατί δυστυχώς οδηγούμαστε σε ένα νέο αδιέξοδο με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στείλατε

Τίτλο>

Στείλατε

υπότιτλος:

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι