Αρθογράφος: Άντρος Κυπριανού - Σελίδα: 1

«Να αναστρέψουμε το κλίμα, να δείξουμε αποφασιστικότητα για την επίλυση»

Άντρος Κυπριανού, Συνέντευξη στον Κ. Πιερίδη, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, 13/09/2020

Ο Α. Κυπριανού εκφράζει αμφιβολίες αν θα αποδώσουν οποιεσδήποτε κυρώσεις για να αλλάξει η Τουρκία στάση, προτάσσει την ανάγκη για ελληνοτουρκικό διάλογο και επιστροφή των Κυπρίων στο τραπέζι του ΟΗΕ και προειδοποιεί: «Ούτε καν μισή πατρίδα δεν θα μας μείνει. Γιατί μοιραία όταν η Τουρκία πετύχει τη διχοτόμηση, σταδιακά θα θελήσει να επεκταθεί…». .

Δεν θα δεχτούμε κακή λύση

Άντρος Κυπριανού, Συνέντευξη στον Γιώργο Μελιγγώνη, Κυριακάτικη Αυγή, 17/01/2010

"Ο κ. Ταλάτ δεν έχει αξιοποιήσει τα περιθώρια που έχει", σημειώνει στην "Αυγή της Κυριακής" ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, επιμένοντας στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας. “Αν τερματιστεί η πορεία της Τουρκίας, δεν θα έχει κανένα κίνητρο να συμβάλει στην επίλυση του Κυπριακού”, εκτιμά χαρακτηριστικά, ενώ δηλώνει πως αν εκλεγεί τον Απρίλιο στα Κατεχόμενα ο Ντ. Έρογλου, “οι εξελίξεις θα είναι πάρα πολύ αρνητικές”.

Η εκλογή Χριστόφια άλλαξε τα δεδομένα

Άντρος Κυπριανού, Συνέντευξη στον Δημήτρη ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ, Αυγή της Κυριακής, 17/08/2008

Σαφής και κατηγορηματικός ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, δηλώνει στην "Αυγή της Κυριακής" ότι το ΑΚΕΛ θα εργαστεί σκληρά για να πετύχει ο Δημήτρης Χριστόφιας.

Η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας και οι επιβαλλόμενοι χειρισμοί Κύπρου και Ελλάδας

Άντρος Κυπριανού, Κυριακάτικη Αυγή, 19/11/2006

Για να καταλήξουμε σε σωστά συμπεράσματα χρειάζεται να προβούμε σε αντικειμενικές και σε βάθος αναλύσεις όλων των δεδομένων που συνθέτουν το θέμα της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας.

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι