Αρθογράφος: Παναγιώτης Ξυθάλης - Σελίδα: 1

Σύνεση και σεβασμός για την ΑΥΓΗ

Παναγιώτης Ξυθάλης, Αυγή, 26/08/2008

Αγαπητή Αυγή,

Γνωριζόμαστε καλά, αφού σε διαβάζω από το 1952 σαν εβδομαδιαία και συνέχεια σαν καθημερινή.
Ακόμα και στη Χούντα έπεσαν κάποια φύλλα στα χέρια μου.
Άρα συνυπάρχουμε 56 χρόνια.
Γνωρίζεις ότι κατά καιρούς αγόρασα μετοχές σου - όταν αποφάσιζες να γίνεις Ανώνυμος Εταιρεία - αλλά και κατά καιρούς υπήρξα οικονομικός χορηγός στις δύσκολες περιόδους της έκδοσής σου.

Ηθικά και πολιτικά μη νόμιμη Κεντρική Επιτροπή

Παναγιώτης Ξυθάλης, Αυγή, 08/01/2005

Με την ψηφοφορία για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού, που έγινε στο 4ο Συνέδριο και το εκλογικό σύστημα που χρησιμοποιήθηκε, με το οποίο άλλος ψηφίζεται και άλλος εκλέγεται, θυμήθηκα το ανάλογο προ 30ετίας εκλογικό σύστημα που ίσχυε μέχρι και το 1983 στην Ένωση Ελλήνων Χημικών...

Γράμμα στη Μαρία Δαμανάκη

Παναγιώτης Ξυθάλης, 19/02/2004

Μαρία,
Δεν ξέρω αν στον ορυμαγδό των πολιτικών εξελίξεων θυμάσαι –ότι όταν αποφάσισες να παραιτηθείς από βουλευτής και να παραιτηθείς από τον Συνασπισμό– πως σε υπερασπίστηκα με γράμμα μου στην «Αυγή». Δεν συμφώνησα με την απόφασή σου, αλλά διαφώνησα με την διαδικασία και τη συμπεριφορά της ηγεσίας του Συνασπισμού. Θυμάμαι καλά ότι η δήλωση της αποχώρησής σου συνοδευόταν με τη ρητή διαβεβαίωσή σου ότι δεν θα είσαι υποψήφια στις εκλογές του 2004 με οποιοδήποτε άλλο κόμμα και διευκρίνισες και το ΠΑΣΟΚ. Τις διάβασα λοιπόν και σε πίστεψα. Αφελής; Έστω, αφελής.

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι