Επιδιορθώσεις με το σταγονόμετρο!

Δημήτρης Χατζησωκράτης, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, 12/06/2020

Η πρόταση «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ» του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για την στήριξη της εργασίας, για τη στήριξη των επιχειρήσεων, είχαμε από την πρώτη στιγμή υπογραμμίσει, ότι θα παραμένει- παρά τις αμφισβητήσεις ως μαξιμαλιστική- ως η απολύτως αναγκαία στη φάση αυτή(Ιούνιος –Σεπτέμβριος) για την στοιχειώδη επαναφορά στη λειτουργία της οικονομίας.

Εκ των πραγμάτων θα αποτελεί και το πεδίο αναφοράς σε κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία για λήψη μέτρων.

Οι έγκυρες πληροφορίες για κυβερνητική παρέμβαση νέας…βελτιωτικής διόρθωσης του δεύτερου εξαγγελθέντος πακέτου μέτρων μετά από ένα, μόλις, 20ήμερο(!) το επιβεβαιώνει.

Επιστρέφουν και με τροπολογία τους, θα καλύπτουν το 60% των εισφορών! Προπαγανδιστικά, έτσι εμφανίζουν την κατά 30% πραγματική μείωση του συνόλου των εργοδοτικών εισφορών! ΄

Οπως άλλωστε, εμφάνισαν και το 60% κάλυψη του μισθού από το Δημόσιο, ενώ εδώ πρόκειται για μείωση κατά 20% του πραγματικού μισθού του εργαζόμενου! Η αναφορά τους πλέον είναι στο 15ήμερο, που γενικευμένα ο εργαζόμενος δεν θα απασχολείται στην επιχείρηση!

Εν προκειμένω, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι:Επιδότηση του 100% των ασφαλιστικών εισφορών στις επιχειρήσεις της εστίασης, του τουρισμού και των μεταφορών από το κράτος και επιδότηση του 40% για τις υπόλοιπες.

Φυσικά, όπως προείπαμε, κάθε βελτιωτικό μέτρο ενίσχυσης, βοηθάει. Να έχει όμως και αναφορά στον εργαζόμενο.

Και προπαντός να γίνεται εγκαίρως!

Το εμπροσθοβαρές που λέγαμε...

Σχόλια: 0

Πρόσθεσε σχόλιο

Παρακαλώ συμπλήρωσε όλα τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο. Η ηλεκτρονική σου διεύθυνση (Email) δεν εμφανίζεται στην ιστοσελίδα. Απόφυγε την χρήση κεφαλαίων γραμμάτων - εκτός βέβαια από το πρώτο γράμμα ονόματος ή πρότασης.

* * * *

Γράψε μόνο καθαρό κείμενο (ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο και αριθμούς, όχι σύμβολα ή κωδικούς του HTML). Αν εισάγεις σύμβολα, η αποστολή ακυρώνεται. Άφησε μια κενή σειρά μεταξύ των παραγράφων.

Για λόγους ασφαλείας, αντίγραψε τους αριθμούς της εικόνας στο αντίστοιχο πεδίο. Αν οι αριθμοί είναι δυσανάγνωστοι ή αν πέρασαν 20 λεπτά από τότε που άνοιξες την σελίδα, «κάνε κλικ εδώ για να τους αλλάξεις».

Το σχόλιό σου θα εμφανιστεί αφού πρώτα ελεγχθεί από την διαχείριση της ιστοσελίδας.

Θέμα επικαιρότητας:
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Σύνολο: 0 Κείμενα

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι