Οι εμπρηστές

Θάνος Παπαδόπουλος, Τα Νέα, Δημοσιευμένο: 2007-08-27

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ συνωμοσία κατά της Ελλάδας. Αμερική, Ρωσία, Κίνα, Ουτσεκάδες, Πασόκοι, αντεξουσιαστές των Εξαρχείων και Αρειανοί- διότι στη συνωμοσία συμμετέχουν και διαστημικοί πράκτορες από τον Άρη, τον Κρόνο και τον Δίασυνωμότησαν φέτος να κάψουν την Ελλάδα.

Διότι τη φοβούνται.

Τι φοβούνται; Ότι η Ελλάδα του Κώστα Καραμανλή και της Νέας Διακυβέρνησης τείνει να γίνει υπερδύναμη και να αναλάβει τα ηνία του κόσμου.

Για να σώσει τον πλανήτη Γη.

Το κακό είναι ότι οι Ελ από τον Άρη, που τους θεωρούσαμε προστάτες και συμμάχους, πέρασαν κι αυτοί με τους εχθρούς και γι΄ αυτό δεν έχουμε δασοπροστασία.

Οι εμπρηστές, λοιπόν, είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου.

Ειδικά είναι οι καλύτεροι φίλοι των δημάρχων και των νομαρχών που δεν πήρανε μέτρα πρόληψης και δασοπροστασίας: αποψίλωση επικίνδυνων χώρων, παρατηρητήρια, αποθέματα νερού στα επίμαχα σημεία κ.λπ. Επίσης, είναι οι καλύτεροι φίλοι του αρχηγού της Πυροσβεστικής, ο οποίος δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα κι αφήνει να καίγονται η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Ακόμη είναι οι καλύτεροι φίλοι του Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος τον Μάρτιο μας έλεγε ότι για πρώτη φορά η δασοπροστασία μπλα, μπλα, μπλα και τώρα κρύβεται, όπως σε κάθε δύσκολη στιγμή. Που μοίρασε τα κονδύλια της δασοπροστασίας στους γαλάζιους δημάρχους των πόλεων, για να τα κάνουν αργομισθίες και όχι στους δήμους που είχαν ανάγκη.

Επίσης, είναι οι καλύτεροι φίλοι του Βύρωνα Πολύδωρα, για να έχει άλλοθι για την Πυροσβεστική.

Τέλος, είναι οι καλύτεροι φίλοι του Κώστα Καραμανλή, διότι έτσι μπορεί να αποδώσει τις ευθύνες στους άγνωστους συνωμότες εμπρηστές και όχι στην ανίκανη κυβέρνησή του και στον ίδιο προσωπικά, που δεν μπορεί να διευθύνει ούτε περίπτερο και όχι κυβέρνηση.

Άι να χαθείτε νούμερα! Μας κάνατε διεθνώς ρεζίλι, αφού κάψατε την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Άρθρα/ Περιβάλλον-Οικολογία

×