ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ: σταθερά ενάντια τόσο στον αριστερό λαϊκισμό, όσο και στον δήθεν μεταρρυθμιστικό λαϊκισμό

Με αφορμή τη δημόσια συζήτηση για τις αστικές συγκοινωνίες

Δημοσιευμένο: 2016-05-31

Με αφορμή τη δημόσια συζήτηση για τις αστικές συγκοινωνίες η Δημοκρατική Συμπαράταξη επισημαίνει ότι θα παραμείνει σταθερά ενάντια τόσο στον αριστερό λαϊκισμό, όσο και στον δήθεν μεταρρυθμιστικό λαϊκισμό που με παραπλήσια εργαλεία τραυματίζουν τον σοβαρό διάλογο.

Την ώρα που στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης οι αστικές συγκοινωνίες έχουν δημόσιο ή δημοτικό χαρακτήρα, η Κυβέρνηση τις παραδίδει στο ελεγχόμενο από τους δανειστές Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Σε αυτό οφείλουν όλοι να τοποθετηθούν υπεύθυνα και καθαρά χωρίς περιστροφές και υποκρισία. Αν κάποιο κόμμα ζητά ευθέως την ιδιωτικοποίησή τους, να το δηλώσει ευθέως.

Σήμερα, δυστυχώς, οι αστικές συγκοινωνίες βυθίζονται στην παρακμή, με ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και ως αποτέλεσμα των τυχοδιωκτικών ενεργειών του αρμόδιου υπουργού.

Πέρα από τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα τους, το ζητούμενο είναι η επιστροφή στη βιωσιμότητα των αστικών συγκοινωνιών που είχε διασφαλιστεί και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες, με φθηνό εισιτήριο.

Θέματα επικαιρότητας: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ειδήσεις/ Ανακοινώσεις

×