Αρθογράφος: Στέφανος Στεφάνου - Σελίδα: 1

«Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για να ανακόψουμε τη διχοτόμηση»

Στέφανος Στεφάνου, Συνέντευξη στον Κ.Πιέριδη, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, 31/07/2021

Nα απευθυνθούμε στην τουρκοκυπριακή κοινότητα και να τους καλέσουμε να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις από εκεί που είχαν μείνει. Αφού συμφωνηθούν τα 6 σημεία του Πλαισίου Γκουτέρες, τότε να συζητήσουμε τη συμμετοχή των Τουρκοκυπρίων για τη συνδιαχείριση του φυσικού αερίου.

Ποτέ δεν βρεθήκαμε τόσο κοντά στη διχοτόμηση

Στέφανος Στεφάνου, Συνέντευξη στην Α.Φωτάκη, Τα Νέα, 10/07/2021

Ποτέ πριν η Κύπρος δεν βρέθηκε τόσο κοντά στη διχοτόμηση προειδοποιεί ενόψει και των ανακοινώσεων Ερντογάν, ο Στέφανος Στεφάνου. Μιλώντας στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» μετά την εκλογή του, ο νέος γενικός γραμματέας του Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζόμενου Λαού, τονίζει την ανάγκη πρωτοβουλιών στο Κυπριακό, καταγγέλλει την κυβέρνηση για υποτίμηση των κινδύνων και σημειώνει ότι η κατοχική δύναμη εκμεταλλεύεται το αδιέξοδο για να παγιώνει τη διχοτόμηση.

Δεν εξισώνουμε Ταλάτ-Ντενκτάς...

Στέφανος Στεφάνου, Συνέντευξη στη Χριστίνα Πουλίδου, Κυριακάτικη Αυγή, 10/01/2010

Ο 45χρονος κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου και πρώην γ.γ. της νεολαίας ΕΔΟΝ Στέφανος Στεφάνου βρίσκεται σχεδόν μια δεκαετία στο πλευρό του Προέδρου Χριστόφια. Με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκε στο αίτημα της "Αυγής της Κυριακής" για μια συνέντευξη την παραμονή της έναρξης των «εντατικών συνομιλιών» Χριστόφια - Ταλάτ και μια βδομάδα πριν από την επίσκεψη του Προέδρου της Κύπρου στην Αθήνα.

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι