Αρθογράφος: Νίκος Φελέκης - Σελίδα: 1

Οι καναλάρχες αφού έκαναν πρώτους μάγκες τους Τσίπρα και Παπιά ξεκινούν πόλεμο...

Νίκος Φελέκης, www.matrix24.gr, 03/09/2016

Συμπαθεί δε συμπαθεί κάποιος τον Τσίπρα δεν μπορεί να μην παραδεχθεί πως είναι και ο πρώτος μάγκας. Κατάφερε να εισπράξει από όσους ήθελαν να έχουν τηλεοπτική άδεια 240.000.000 ευρώ! Πολλά λεφτά κι από ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους δεν είχαν συνηθίσει να δίνουν, αλλά να παίρνουν από το κράτος.

Γιατί ο Βαρουφάκης πέφτει συνεχώς σε λάθη...

Νίκος Φελέκης, www.matrix24.gr, 27/05/2015

Όταν οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους-δανειστές μπαίνουν στο τελικό και κρίσιμο στάδιο το λογικό και φυσιολογικό θα ήταν ο υπουργός των Οικονομικών να εργάζεται μεθοδικά, αθόρυβα και σε φουλ ρυθμούς προκειμένου αυτές να τελεσφορήσουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη χώρα. Θα περίμενε κανείς να μετρά τα λόγια του ακόμη και να σιωπά

Γιατί ο Τσίπρας θα πληρώσει το "ρίξιμο’ του Κουβέλη

Νίκος Φελέκης, www.matrix24.gr, 02/01/2015

...Μπορεί οι περισσότεροι να ασχολούνται με τη δεινή θέση στην οποίαν βρίσκεται το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, αφού πλέον η αυτόνομη κάθοδος μοιάζει να είναι η μόνη επιλογή που του απομένει, όμως αν κάπου πρέπει να εστιάσουμε κυρίαρχα την προσοχή μας είναι η απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να υπαναχωρήσει, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, από τις διαβεβαιώσεις που είχε παράσχει στην Αγίου Κωνσταντίνου για κοινή συμπόρευση.

Γι΄αυτούς τους λόγους ξεράθηκε η "ελιά"...

Νίκος Φελέκης, www.matrix24.gr, 08/03/2014

Η νίκη που επέτυχε ο Βενιζέλος επί των «58» ήταν ολοκληρωτική. Δεν κατάφερε απλώς να τους διασπάσει και να τους διαλύσει, αλλά και ένα, μικρό έστω, τμήμα του να το καταστήσει «υπηρετικό», των δικών του επιδιώξεων, πολιτικό προσωπικό.

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι