Αρχείο κειμένων: Κείμενα τις 3 Νοεμβρίου 2021 - Σελίδα: 1

Κυνισμός: Από το ˮτέλος της πανδημίαςˮ στο ˮνα μη μετράμε πια κρούσματαˮ…

Γιώργος Καρελιάς, www.News247.gr, 03/11/2021

Αν διακρίνεται σε κάτι ιδιαίτερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η καυχησιολογία, η οποία συχνά φτάνει στα όρια του αυτοθαυμασμού. Έτσι, κάθε φορά που εμφανίζεται μια δύσκολη κατάσταση, οι υπουργοί-και αρκετά συχνά και ο πρωθυπουργός- κάνουν δηλώσεις, με τις οποίες μας λένε με πόση επιτυχία ξεπερνούν τις κρίσεις.

Oι αγροτικές φυλακές οδηγούνται σε μαρασμό

Γιώργος Καμίνης, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, 03/11/2021

Οι αγροτικές φυλακές στην Ελλάδα αποτελούν ένα καινοτόμο για τα διεθνή δεδομένα μοντέλο ανοιχτής διαβίωσης και έκτισης της ποινής. Λειτουργούν στη χώρα μας ήδη από το 1925. Σήμερα, αγροτικές φυλακές υπάρχουν στην Αγιά Χανίων, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, στην Τίρυνθα, στην Κασσαβέτεια Βόλου αλλά και στον Κορυδαλλό, στην Κεντρική Αποθήκη Υλικού Φυλακών, όπου λειτουργούν φούρνοι που παράγουν ψωμί. Το 2017 άρχισε να λειτουργεί το πρώτο Αγροτικό Τμήμα φυλακής γυναικών στον Ελεώνα Θηβών.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει αρχίσει να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα

Με αφορμή τη συνέντευξη στο ΜΕΓΚΑ

Θανάσης Θεοχαρόπουλος, 03/11/2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που μόλις έδωσε τόνισε ότι "δεν θεωρεί ότι έχει ξεφύγει η πανδημία", ότι λόγω "αδυναμίας ελέγχου εφαρμογής" δεν βάζει τα ίδια μέτρα στις εκκλησίες με τους υπόλοιπους κλειστούς χώρους και σε μια προφανή αντιστροφή της πραγματικότητας κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για άγρα ψήφων επειδή ζητάει το αυτονόητο, να μην εξαιρούνται οι εκκλησίες από τα μέτρα. Είναι φανερό ότι έχει αρχίσει να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα.

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι