Φώτης Κουβέλης: Για την Περιφέρεια Αττικής έχουμε ήδη μιλήσει για την αυτόνομη κάθοδό μας με επικεφαλής τον Γρηγόρη Ψαριανό

06/09/2010

Ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στο Κανάλι 1, Πειραιάς 90,4 ( στην εκπομπή «Παιχνίδια Εξουσίας», με Βασίλη Σκουρή και Μαριτίνα Ζαφειριάδου) σχετικά με την υποψηφιότητα Γ. Σγουρού υπογράμμισε:

Δημ: Είχατε συναντηθεί πρόσφατα κι είχατε εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για τον κ. Γιάννη Σγουρό, που έλαβε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια Αττικής. Θα τον στηρίξετε;

Έχουμε ανακοινώσει την επιλογή μας για την κάθοδό μας στην περιφέρεια Αττικής. Και μάλιστα έχουμε μιλήσει και για την υποψηφιότητα του βουλευτή μας, του Γρηγόρη Ψαριανού. Εμείς αναζητούμε την πλατύτερη δυνατή σύνθεση στη βάση αυτών που σας προανέφερα.

Δημ: Ο κ. Σγουρός είναι μια τέτοια σύνθεση;

Ο κ. Σγουρός έχει έντονο τον πολιτικό, κομματικό προσδιορισμό. Από εκεί και πέρα, ο ίδιος ο κ. Σγουρός καλείται να αποσαφηνίσει την στάση του. Αλλά σε ό, τι αφορά στη “Δημοκρατική Αριστερά”, σας μίλησα με σαφήνεια ότι εμείς έχουμε ήδη μιλήσει για την αυτόνομη κάθοδό μας με επικεφαλής τον Γρηγόρη Ψαριανό.

6.9.10

Θέμα

Περιφερειακή συγκρότηση-Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010

Σύνολο καταγραφών: 186

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι