Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στηρίζει την «ΕΝΟΤΗΤΑ για την Ν.ΙΩΝΙΑ» με επικεφαλής τον Ηρακλή Γκότση.

27/09/2010

Ο Δήμος της Ν.Ιωνίας έχει ανάγκη απο μια ριζική αλλαγή ηγεσίας και διακυβέρνησης. Υπάρχει ανάγκη για αλλαγή στις αρχές και στις αξίες που καθορίζουν την πορεία και το μέλλον του.

Εμείς οι Ιωνιώτες έχουμε ανάγκη και δικαιούμαστε μια πόλη με περισσότερο πράσινο, με περισσότερους ελεύθερους χώρους, με σύγχρονες υποδομές.

Μια πόλη πρωτοπόρα στον πολιτισμό. Μια πόλη που να προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες και ειδικά σε αυτούς που πλήττονται απο τη σύγχρονη οικονομική κρίση.

Ολα τα παραπάνω, η Ανανεωτική Αριστερά τα υπηρέτησε με ευθύνη τα τελευταία τέσσερα χρόνια μέσα απο την παραταξή της, την Αριστερή Όχθη.

Τα υπηρέτησε σωστά και κατάφερε να αναδείξει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο σημαντικά θέματα όπως η ανακύκλωση, η προστασία των πράσινων χώρων στο Παναιτώλιο, η κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για την αποτροπή της κατασκευής εμπορικού κέντρου στο Γαλάτσι.

Μέσα απο τη δράση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, βοηθήσαμε με ουσιαστικές προτάσεις για τη βελτίωση των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι Ιωνιώτες και συγχρόνως μάθαμε πως λειτουργούν, πως παίρνονται οι αποφάσεις. Μάθαμε τα προβλήματα, εξερευνήσαμε τις δυνατότητες.

Σήμερα αισθανόμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε και να επισπεύσουμε αυτές τις διαδικασίες βελτίωσης για να υπηρετήσουμε τον Ιωνιώτικο λαό.

Η Δημοκρατική Αριστερά συμμετέχει μαζί με την Αριστερή Όχθη στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου «ΕΝΟΤΗΤΑ για την Ν.ΙΩΝΙΑ» με επικεφαλής τον Ηρακλή Γκότση.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» έχει προοπτική νίκης.

Καλούμε τους πολίτες να την εμπιστευτούν γιατί αποτελεί την μοναδική ελπίδα για την αλλαγή πολιτικής που έχει ανάγκη η Ν. Ιωνία.

Θέμα

Περιφερειακή συγκρότηση-Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010

Σύνολο καταγραφών: 186

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι