Θέμα: Προγραμματικό Συνέδριο του ΣΥΝ - Σελίδα: 1

Στην πορεία για την κάλπη

Δημήτρης Μπίρμπας, 06/07/2007

Βαδίζουμε στις εκλογές σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά και αντιφατικό, διεθνές & εσωτερικό, περιβάλλον που απαιτεί νέες προσεγγίσεις, εμπεριστατωμένες αναλύσεις και αξιολογήσεις, απόρριψη των εύκολων κλισέ.

Οι εκλογές στη Γαλλία, οι εξελίξεις στην Ιταλία, το τέλμα της Ευρωπαϊκής ενοποίησης και οι μανιμαλιστικές πρωτοβουλίες της Γερμανίας, ο φόβος ενός νέου ψυχρού πολέμου με την ατλαντική αντιπυραυλική ασπίδα, οι συνεχιζόμενες τραγωδίες στη Μέση Ανατολή.

Παρέμβαση του Δημήτρη Χατζησωκράτη στην ΚΠΕ του ΣΥΝ (2/5/2003)

Δημήτρης Χατζησωκράτης, ananeotiki.gr, 02/05/2003

Δημήτρης Χατζησωκράτης
Δημήτρης Χατζησωκράτης
1. Θα ήθελα πρώτα απ΄ όλα να υπογραμμίσω ότι η Επιτροπή για το Σχέδιο Προγράμματος, στον εξαιρετικά λίγο χρόνο που είχε στη διάθεσή της, έκανε ιδιαιτέρως σημαντική δουλειά.

Υπήρξαν γόνιμες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων και καταβλήθηκε και προσπάθεια προσεγγίσεων, πέρα από την διαφορετική αντίληψη που όντως υπήρξε για το τι ακριβώς θέλουμε με αυτό το προγραμματικό συνέδριο αυτήν ακριβώς την περίοδο. Στο ίδιο κόμμα είμαστε άλλωστε...
Σχετικά κείμενα 21/04/2004, Στέφανος Μπαγεώργος, Οι Ευρωεκλογές θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση για τον ΣΥΝ 01/10/2003, Σταύρος Ιατρού, Το προεκλογικό ψέμα 30/04/2003, Με τη ΔΥΝΑΜΗ της ΑΝΩΝΕΩΣΗΣ

Με τη ΔΥΝΑΜΗ της ΑΝΩΝΕΩΣΗΣ

Θέσεις της ΑΣ για το Προγραμματικό Συνέδριο του ΣΥΝ

Συλλογικό Κείμενο, 30/04/2003

1. Η ανανεωτική αριστερά του 21ου αιώνα. Η φυσιογνωμία και ο ρόλος του ΣΥΝ.

1.α Το Προγραμματικό Συνέδριο επαναβεβαιώνει τη θέληση των μελών του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου να οικοδομήσουν μια πολιτική δύναμη σύγχρονη και ριζοσπαστική, ανανεωτική και ισχυρά μεταρρυθμιστική, ευρωπαϊκή, ευρωπαϊστική και ισότιμα διεθνιστική, εμπνεόμενη από τις αρχές και την πολιτική του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της οικολογίας και του προοδευτικού εκσυγχρονισμού της κοινωνίας μας.
Σχετικά κείμενα 21/04/2004, Στέφανος Μπαγεώργος, Οι Ευρωεκλογές θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση για τον ΣΥΝ 01/10/2003, Σταύρος Ιατρού, Το προεκλογικό ψέμα 02/05/2003, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Παρέμβαση του Δημήτρη Χατζησωκράτη στην ΚΠΕ του ΣΥΝ (2/5/2003)

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι