Η πρωτοβουλία των 58 μεταλλάσσεται ;

Κώστας Χαϊνάς, Δημοσιευμένο: 2014-01-14

hainas

...Θα περίμενε κάθε καλόπιστος πολίτης που αφουγκράζεται τις ίδιες ανησυχίες και αγωνίες με τους ανθρώπους της πρωτοβουλίας, να μάθαινε ποιες είναι οι εκτιμήσεις και ο απολογισμός της αρχικής πρόσκλησης – έκκλησης των “58”. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα της έκκλησης – πρόσκλησης, ποιες δυνάμεις ανταποκρίθηκαν, ποιες δυνάμεις είναι επιφυλακτικές, ποιες δυνάμεις απέρριψαν και πως την πρωτοβουλία. Αντί γι αυτό οι φίλοι της πρωτοβουλίας εξαγγέλλουν κάθοδο στις ευρωεκλογές της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης (την οποία θα δημιουργήσουν) και καλούν όλους τους άλλους να ανταποκριθούν στην απόφασή τους αυτή.

Θέμα πολιτικού αυτοσεβασμού

Κατερίνα Κλαδούχου, Δημοσιευμένο: 2014-01-14

kladouhou

Εχτές όλοι μας πληροφορηθήκαμε ότι η κίνηση των 58 αποφάσισε να μετεξελιχθεί από κίνηση-πρόσκληση διαλόγου, σε παράταξη, με στόχο την αυτόνομη κάθοδό της στις ευρωεκλογές.

Δεσμεύτηκαν ότι θα ενταχθούν στην σοσιαλιστική ομάδα, εάν εκλέξουν ευρωβουλευτή, όρισαν τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου τους και ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα γνωστοποιήσουν την πολιτική τους πλατφόρμα.

Αποφάσισαν δηλ. να προχωρήσουν σε αυτό που όλοι εμείς οι απʼ έξω, διαβλέπαμε σαν βασικό τους στόχο εξαρχής και ακριβώς για αυτές μας τις εκτιμήσεις, δεχθήκαμε πολλαπλές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς με μια ευρείας κλίμακος οξύτητα, αναλόγως με το επίπεδο του εκάστοτε ʽσυνομιλητήʼ μας.

×
×