ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ « ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

Δημοσιευμένο: 2015-01-09

prasinoi dimar

το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

 

1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ – Συγγραφέας

Γεννήθηκε στην Καβάλα. Είναι έγγαμος με την υψίφωνο Βάσω Παπαντωνίου και έχουν μια κόρη, την Ευρυδίκη. Σπούδασε στη Νομική Σχολή ΑΠΘ και Τηλεόραση στο Yale και στο School of Radio and Television Νέας Υόρκης. Το 1981-84 αναπλ. Γενικός διευθυντής της ΕΡΤ, το 1994-96 δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων και εκ νέου από το 2014 με την παράταξη «Δικαίωμα στην πόλη».

Διετέλεσε Πρέσβυς εκ Προσωπικοτήτων της χώρας μας στην UNESCO (1996-2004), και είναι μέλος του Δ.Σ. του Μορφωτικού της ΕΣΗΕΑ, της Εταιρείας Συγγραφέων (Πρόεδρός της 2001-2005), της Sociétédes Auteurs et Compositeurs Dramatiques. Έχει τιμηθεί με το βραβείο των «12 – Έπαθλο Κώστα Ουράνη» το 1962 για την τριλογία του «Το φύλλο-Το πηγάδι-Τ’ αγγέλιασμα», και με το βραβείο Mediterraneo το 1971. Είναι επίσης Commandeur des Arts et des Lettres της Γαλλικής Δημοκρατίας, επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Έδρα της Φιλολογίας.

Στα χρόνια της αυτοεξορίας του (1967-1974), έζησε σε Παρίσι, Ρώμη, Βερολίνο. Έχει εκδώσει συνολικά 120 βιβλία και είναι ο πιο πολυμεταφρασμένος Έλληνας πεζογράφος μετά τον Νίκο Καζαντζάκη. Ανάμεσα στα χίλια βιβλία που πρότεινε πρόσφατα στους αναγνώστες της η αγγλική εφημερίδα The Guardian (“1000 novels everyone must read”, 21/1/2009) περιλαμβάνονται δύο μόνο ελληνικά: Ο Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά του Νίκου Καζαντζάκη και το Ζ του Βασίλη Βασιλικού.

Από το 1994 μέχρι το 2013, επιμελούνταν και παρουσίαζε την εκπομπή για το βιβλίο «Άξιον Εστί», από τα κρατικά κανάλια. Τα αρχεία βρίσκονται στο Boston University, στη Βοστώνη των Η.Π.Α. και στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη, στην Αθήνα.

2.ΟΛΓΑ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ– Πολιτικός Επιστήμονας

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και εργάστηκε στο Τμήμα Ίσης Μεταχείρισης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το 2007 εντάχθηκε στη μη κυβερνητική οργάνωση ΚΛΙΜΑΚΑ, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα ως Υπεύθυνη Έργων και Στρατηγικής. Είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση ευρωπαϊκών, εθνικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων στα πεδία της κοινωνικής ένταξης και της υγείας, ενώ εκπροσωπεί το φορέα, καθώς και τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό «Κλίμαξ Plus», του οποίου είναι μέλος, σε διεθνή, ευρωπαϊκά και εθνικά όργανα και φορείς.

Έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία δουλεύοντας με άτομα από διαφορετικά πολιτισμικά και κοινωνικά πλαίσια και έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε ευρωπαϊκά φόρα, συνέδρια και το Ευρωκοινοβούλιο. Έχει συμμετάσχει στη διεξαγωγή και συγγραφή μελετών και άρθρων στα πεδία της κοινωνικής πολιτικής και της πολιτικής της υγείας, όπως η κοινωνική οικονομία, η έλλειψη στέγης, οι στρατηγικές πρόληψης της αυτοκτονίας, οι επιπτώσεις της κρίσης, η προώθηση των πολιτικών δικαιωμάτων ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η εμπορία ανθρώπων, η ενδοοικογενειακή βία κ.λπ. Είναι συνεπικεφαλής της «Πράσινης Αλληλέγγυας Νεολαίας», μέλος της Ομοσπονδίας Ευρωπαίων Νέων Πράσινων και μέλος του Προεδρείου των «Πράσινων – Αλληλεγγύη».

3.ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ – Γραμματέας K.E Δημοκρατικής Αριστεράς – Δρ. Αγροτικής Οικονομίας Α.Π.Θ.

Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς. Είναι 36 ετών και είναι Διδάκτωρ Αγροτικής Οικονομίας Α.Π.Θ. Έχει διδάξει, σε ακαδημαϊκό επίπεδο, ένα σημαντικό εύρος μαθημάτων στον Τομέα της Αγροτικής Πολιτικής και της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, με αντικείμενο την πολιτική αγροτικής ανάπτυξης και την οικονομική περιβάλλοντος. Στις επιστημονικές του δημοσιεύσεις περιλαμβάνονται περισσότερες από 50 εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συνέδρια και διεθνή επιστημονικά βιβλία. Διατέλεσε Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του ΥΠ.Α.Α.Τ. από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Ιούλιο του 2013, όπου και παραιτήθηκε καθώς η Δημοκρατική Αριστερά αποχώρησε από την κυβέρνηση. Στη Δημοκρατική Αριστερά συμμετέχει από την ίδρυση της. Είναι Υπεύθυνος του Τομέα Αγροτικής Πολιτικής του κόμματος. Τον Ιανουάριο του 2014 μετά το 2ο Συνέδριο εκλέχθηκε στη θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, θέση στην οποία επανεκλέχθηκε, μετά το 3ο Συνέδριο, τον Οκτώβριο του 2014.

4. ΑΡΓΥΡΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ – Πρώην Νομάρχης Χαλκιδικής- Πρώην Βουλευτής

Γεννήθηκε το 1953 στον Πολύγυρο, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. Εργάσθηκε από το 1979 ως μηχανικός και από το 1984 ως στέλεχος και Διευθυντής της ΔΕΗ Χαλκιδικής.

Το 1998 παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθυντή της ΔΕΗ για να είναι υποψήφιος Νομάρχης. Το 2002 εκλέχθηκε Νομάρχης Χαλκιδικής και το 2009 Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Παραιτήθηκε από το αξίωμα του Βουλευτή στις 12 Φεβρουαρίου του 2012 διαφωνώντας με τα προτεινόμενα μέτρα.

5. ΑΝΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος-Χωροτάκτης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σήμερα κατοικεί στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Έχει δύο παιδιά και έναν εγγονό. Είναι Αρχιτέκτων – Πολεοδόμος / Χωροτάκτης. Μέχρι τη συνταξιοδότησή της, για 32 χρόνια, ήταν στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης (ΥΠΕΧΩΔΕ και Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης- ΕΚΔΔΑ). Καθηγήτρια εφαρμογών στο ΤΕΙ Πάτρας. Εισηγήτρια σε εκπαιδευτικά σεμινάρια έως και σήμερα. Χρημάτισε Γενική Γραμματέας του ΕΚΔΔΑ (Τρικομματική Κυβέρνηση Συνεργασίας). Ήταν και είναι υπέρμαχη της Δια Βίου μάθησης και επιμορφώνεται μέχρι και σήμερα.

Συμμετείχε από φοιτήτρια μέχρι σήμερα, στο Πολιτικό γίγνεσθαι, μέσα από τις γραμμές της Ανανεωτικής και Δημοκρατικής Αριστεράς, στο Συνδικαλιστικό γίγνεσθαι καθώς και στο Φεμινιστικό Κίνημα. Ασχολήθηκε με τα «θέματα Ισότητας Φύλου», σε όλες τις θέσεις της επαγγελματικής και άλλης δραστηριότητάς της. Ενεργοποιείται στην Αυτοδιοίκηση, ως μέλος της κίνησης «Κοινωνία Δημοτών Παπάγου-Χολαργού» και της «Παρέμβασης για την Αττική», με την οποία ήταν υποψήφια στις εκλογές του 2014 για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Αττικής.

6. ΛΕΙΑ ΒΙΤΑΛΗ – Συγγραφέας

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά, Ψυχολογία και Δημοσιογραφία. Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία, ελληνικά και διεθνή, για μυθιστορήματά της και θεατρικά της έργα και για τη δουλειά της στη Διαφήμιση. Θεατρικά της έχουν ανέβει στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Κύπρο και στο Λονδίνο («Το Γεύμα», «Το Μεγάλο Παιχνίδι», «Ροστμπίφ», «Addio Del Passato», «Rock Story», «Ένατος Γάμος», «Ζεϊμπέκικο»). Βιβλία της: «Άννα Χ.», «Η Κοιλιά της Μεταφράστριας», «Η Τρομοκρατία της Μνήμης», «Το Παραμύθι του Μεγάλου Φόβου», «Ιερή Παγίδα», «Η Μυρωδιά του Μαύρου», «Σκοτεινές Μητέρες». Σενάρια για Τηλεόραση (Καταδίωξη, Ματωμένα Χώματα, κ.ά.), τον Κινηματογράφο («Ελεύθερη Κατάδυση», κ.ά.), και το Ραδιόφωνο. Διδάσκει Δημιουργική Γραφή.

Ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ραφήνας και υποψήφια Βουλευτής στην Αττική.

7. ΕΥΓΕΝΙΑ(Τζένη) ΑΡΣΕΝΗ – Δρ. Αισθητικής Φιλοσοφίας -Σκηνοθέτις- Θεατρολόγος

Είναι διδάκτωρ Αισθητικής Φιλοσοφίας, Σκηνοθέτις-Θεατρολόγος. Σπούδασε Θεατρολογία, Σκηνοθεσία και Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Όπερα στη Βοστόνη, Κινηματογράφο στη Νέα Υόρκη και εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στην Αισθητική Φιλοσοφία, την Όπερα και την Αρχαία Τραγωδία.

Είναι υπότροφος ελληνικών και διεθνών ιδρυμάτων. Ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή με την παράσταση, που σκηνοθέτησε στο Royal Albert Hall για το BBC Proms του Λονδίνου, για την οποία τιμήθηκε από το Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Antikenfestpiele στην Trier της Γερμανίας. Είναι Σύμβουλος Δραματολογίου του Center for Contemporary Opera της Νέα Υόρκης έως σήμερα, Υπεύθυνη Συντονισμού και Δραματολογίου της Πειραματικής Λυρικής Σκηνής από την αρχή της δημιουργίας της (2004-2011).

Έχει συνεργαστεί με διεθνείς φορείς στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική (San Francisco Opera Center, Center for Contemporary Opera, Skylight Music Theatre κ.α.) και έχει διδάξει σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Τιμήθηκε με την επιλογή της στην 8η θέση του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Αριστεράς στις πρόφατες Ευρωεκλογές.

8. ΑΡΤΕΜΗΣ Μ. ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ – Δρ. Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Είναι Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος Φυσικών Αθήνας, και διδάσκει Φυσικές και Περιβαλλοντικές Επιστήμες στους μετεκπαιδευόμενους εκπαιδευτικούς του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης διδάξει, επί σειρά ετών, Διδακτική των Φυσικών και Περιβαλλοντικών Επιστημών σε τμήματα των πανεπιστημίων Αθηνών, Κρήτης, Αιγαίου και Θεσσαλίας.

Έχει εκδόσει 18 βιβλία για τις Φυσικές και Περιβαλλοντικές επιστήμες και τη διδακτική τους, στους εκδοτικούς οίκους Γρηγόρη, Ο.Ε.Δ.Β., Μπουκουμάνη, Σαββάλα και Χρ. Δαρδανού. Έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών εργασιών οικολογικού, περιβαλλοντικού και παιδαγωγικού προβληματισμού, σε έγκριτα, ελληνικά και ξένα περιοδικά. Υπήρξε προσκεκλημένος ομιλητής σε Συνέδρια, Συμπόσια και Σεμινάρια Πανεπιστημίων, της UNESCO, του Ο.Ο.Σ.Α., του Συμβουλίου Ευρώπης, του Υπουργείου Παιδείας, του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, της Ο.Λ.Μ.Ε., καθώς και της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, της Πανελλήνιας Ένωσης Βιολόγων και της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.).

Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (Δρ.) Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Master of Science (Μ.Sc.) Οικολογίας Περιβαλλοντικών Πόρων του Πανεπιστημίου Salford Αγγλίας. Master of Education (Μ. Ed.) Παιδαγωγικών του Πανεπιστημίου Maryland των Η.Π.Α. Master of Science (Μ.Sc.) Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου.

9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ – Κοινωνικός Λειτουργός

Κοινωνικός λειτουργός, στη Σουηδία. Μέλος του Σουηδικού Κόμματος Περιβάλλοντος (Σουηδοί Πράσινοι) το οποίο εκπροσωπεί μαζί με άλλους σε θέματα κοινωνικής πολιτικής στον Δήμο Solna Στοκχόλμης (προάστια Στοκχόλμης).

Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και τέλειωσε το Λύκειο. Μετανάστευσε στη Σουηδία το 1974. Πήρε πτυχίο στην Κοινωνική Εργασία από το Παν/μιο της Στοκχόλμης και έκανε μεταπτυχιακό στη Μαζική Ψυχολογία. Εργάστηκε αρχικά στον τομέα της

Κοινωνικής Εργασίας και ασχολήθηκε με τη θεραπεία κι αποκατάσταση ατόμων με προβλήματα εξάρτησης. Έκανε σπουδές στην ψυχοθεραπεία και εργάστηκε ως θεραπευτής στον τομέα αυτό.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός γιου.

10. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ – Εκπρόσωπος Τύπου Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημοσιογράφος

Δημοσιογράφος με θητεία σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, ο Χρήστος Μαχαίρας ανέλαβε από τον Γενάρη του 2014 εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, θέση που διατηρεί και σήμερα. Στο τρίτο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα, φοίτησε στην Ευαγγελική Σχολή Ν. Σμύρνης και είναι πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών. Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα της μεταπολίτευσης, ενώ υπήρξε μέλος

της Συντακτικής Επιτροπής των περιοδικών «Κριτική» και «Σχολιαστής». Εργάσθηκε ως πολιτικός συντάκτης σε εφημερίδες και ως παρουσιαστής τηλεοπτικών ενημερωτικών εκπομπών, υπήρξε διευθυντής ειδήσεων των ραδιοσταθμών «Flash 961» και « NET 105, 8», ενώ μέχρι να αναλάβει τα καθήκοντα του εκπροσώπου διετέλεσε διευθυντής σύνταξης του «Ελεύθερου Τύπου» και αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Έθνος». Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών.

11. ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – Οικονομολόγος – Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

Γεννήθηκε το 1960 στη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Γρηγοριάδου και έχουν 3 κόρες, την Αγγελική, την Ελισάβετ και τη Στεφανία. Είναι οικονομολόγος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 1992 στον Τομέα της Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές ομάδες για την εκπόνηση μελετών και σε διεθνή δίκτυα για αντίστοιχα θέματα.

Συμμετέχει δραστήρια σε κινήσεις ενεργών πολιτών και οργανώσεις της Αριστεράς, αδιαλείπτως από το 1974. Στέλεχος του κινήματος νεολαίας τις δεκαετίες του΄70 και του΄80, υπήρξε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Συμμετείχε στην ίδρυση του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, δραστηριοποιήθηκε στην ανανεωτική πτέρυγα και εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής.

Είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς από την ίδρυση της. Ήταν υπεύθυνος του προγράμματος της στις εκλογές του 2012 και επικεφαλής της Επιτροπής Θέσεων του 2ου Συνεδρίου της τον Δεκέμβριο του 2013.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ – Ιστορικό Στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς – Οδοντίατρος

Ιστορικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς, στην οποία συμμετέχει ενεργά σχεδόν μισό αιώνα, από τη δημιουργία της το 1968.

Στη δικτατορία, για τη δράση του στο αντιδικτατορικό κίνημα και τη συμμετοχή του στο ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ και τον αντιδικτατορικό ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ, φυλακίσθηκε στο ΕΑΤ-ΕΣΑ, την Ασφάλεια Αθηνών και τις φυλακές Κορυδαλλού και στρατεύθηκε υποχρεωτικά από τη Χούντα. Στέλεχος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος. Στην εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν πρόεδρος στη Γενική Συνέλευση Ιατρικής–Οδοντιατρικής.

Στη Μεταπολίτευση ήταν Γραμματέας Σπουδάζουσας του ΡΗΓΑ και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ. Στη συνέχεια Β΄ Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου του ΡΗΓΑ και μετά υπεύθυνος Παιδείας του ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. Για 10 χρόνια ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΥΓΗΣ. Επίσης για 10 χρόνια μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

Είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στην ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, και συμμετείχε στην Εκτελεστική και την Κεντρική Επιτροπή της.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, ως Διευθυντής Οδοντιατρικού. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Βότσιου και έχουν ένα γιο τον Ορφέα.

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Α” ΑΘΗΝΩΝ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ

ΖΙΑΚΟΥ ΕΛΕΑΝΑ

ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΛΑΜΠΑΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

ΝΙΑΣΤΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ

ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΤΣΙΤΗΛΟΥ ΣΟΝΙΑ

ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΜΑΡΘΑ

Β” ΑΘΗΝΩΝ

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ

ΒΛΑΜΗ ΕΛΕΝΗ

ΒΟΣΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΒΟΥΒΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΚΟΛΙΟΜΥΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΓΚΟΡΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΔΟΜΝΑ

ΔΕΣΗΝΙΩΤΗ ΚΟΝΔΥΛΩ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΟΝΗΣ

ΕΞΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΛΑΔΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΚΙΝΙΟΥΑ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ

ΚΟΝΤΟΥ ΡΕΝΑ

ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΟΥΤΣΟΥΝΗ ΣΟΥΛΑ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΑΓΕΙΡΟΥ ΕΛΕΝΑ

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΠΟΣΙΝΑΚΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΠΟΛΛΑΤΟΣ ΑΡΗΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΤΣΙΚΝΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΘΡΑΣΟΣ

ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Α” ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ ΝΤΙΝΑ

ΚΑΡΑΒΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΠΟΥΡΙΑΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΕΤΡΙΤΗ ΚΙΚΗ

ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΤΖΑΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΤΣΙΑΛΤΑ ΣΟΦΙΑ

Β” ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΔΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΕΦΗ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΛΤΕΖΗ ΑΝΝΑ

ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ ΧΑΡΗΣ

ΤΡΑΙΦΟΡΟΥ ΕΛΙΝΑ

ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

 

ΑΤΤΙΚΗΣ (ΥΠΟΛΟΙΠΟ)


ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΘΕΟΔΟΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΚΑΣΟΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΚΟΤΣΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΜΙΣΑΗΛ

ΚΥΡΑΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΤΑΝΤΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑ” ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΓΑΖΙΛΑ ΒΕΝΕΤΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΣΟΥΛΑ

ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΟΥΒΛΕΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

ΣΟΦΙΑΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΣΥΡΠΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΧΕΙΡ ΡΙΚΑΡΝΤΟΒ” ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΕΡΑΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΡΑΓΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΚΟΥΤΡΟΥΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΙΩΤΗ ΕΥΛΑΜΠΙΑ

ΠΑΛΑΣΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΠΡΟΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΣΚΙΑΔΑΣ ΝΙΚΟΣΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΒΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΕΥΤΑΞΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΒΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΓΕΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΑΣΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΡΤΑΣ

ΚΑΤΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΤΕΝΕΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΑΡΗΣΑΧΑΪΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΓΙΑΛΥΨΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΜΠΟΥΓΑ ΜΑΡΙΑ

ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΖΑΚΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΝΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑΓΡΕΒΕΝΩΝ


ΓΑΙΤΑΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑΔΡΑΜΑΣ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΛΙΠΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΤΕΠΕΡΙΚΙΔΟΥ ΓΑΛΗΝΗΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΟΚΩΝΗ ΚΑΛΙΟΠΗ

ΛΟΥΤΖΙΟ ΑΝΤΖΕΛΑ

ΜΙΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΛΑΜΑΡΙΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΕΒΡΟΥ


ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΑ

ΣΤΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΕΥΒΟΙΑΣ

ΒΟΥΚΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΕΓΑ ΑΝΝΗ

ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΚΙΤΣΑ-ΜΑΡΙΝΑΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ ΜΩΥΣΗΣ

ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΖΑΚΥΝΘΟΥ


ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ ΑΘΗΝΑ

ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣΗΛΕΙΑΣ

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΑΡΙΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΗΜΑΘΙΑΣ


ΠΟΖΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΣΠΙΓΚΟΥ ΑΝΝΑ

ΦΩΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΡΟΥΛΑ)

ΧΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΑΡΑΝΤΕΜΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΑΡΕΤΗ

ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ

ΝΤΡΙΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΓΚΟΓΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΜΑΝΘΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΑΣΣΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΝΟΛΛΑΣ ΚΑΜΙΛΟ

ΣΚΟΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΚΑΒΑΛΑΣ

ΓΑΛΕΤΖΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΣΙΜΠΙΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΜΕΝΤΣΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ

ΜΙΧΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗ ΔΩΡΑ

ΜΩΡΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΓΕΡΑΓΟΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΑΡΑΒΟΥ ΣΟΦΙΑΚΙΛΚΙΣ

ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΓΚΙΟΥΛΝΑΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ (ΓΙΟΣΚΑΣ)ΚΟΖΑΝΗΣ

ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΑΡΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΦΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΚΩΛΕΤΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΛΟΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΛΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΟΥΚΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΑΒΕΡΚΙΟΣ

ΚΟΜΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΦΗ

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΣΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣΛΑΡΙΣΑΣ


ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ ΕΥΓΕΝΙΑΛΑΣΙΘΙΟΥ


ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣΛΕΣΒΟΥ

ΒΕΛΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΛΟΓΓΙΟΥ ΝΙΚΗ

ΣΠΙΛΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΝΑΣΕΡ ΕΣΜΑΟΥΙ ΕΥΤΥΧΙΟΣ

ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΚΟΥΓΙΑ ΑΝΝΑ

ΡΑΛΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΡΟΧΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΣΑΠΟΓΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΧΑΛΒΑΤΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΞΑΝΘΗΣ

ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΑΜΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΡΑΙΦΟΡΟΥ ΜΑΤΟΥΛΑΠΕΛΛΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΜΑΝΟΜΕΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΓΩΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΑΠΟΥΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΡΕΒΕΖΑΣ


ΛΑΜΠΡΑΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΝΤΟΝΤΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΡΟΔΟΠΗΣ

ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΦΑΝΗ

ΤΖΙΚΑΣ ΤΑΚΗΣ

ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΠΑΤΑΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣΑΜΟΥ


ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΙΧΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΜΠΑΣΤΟΥΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣΕΡΡΩΝ

ΓΟΥΜΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΖΟΡΚΑΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΜΑΚΙΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΣΠΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΠΑΡΔΗ ΕΛΕΝΗ

ΝΤΑΚΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΑ

ΤΑΓΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΖΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΛΕΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΟΛΓΑ

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΘΩΜΑΣΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΜΕΛΦΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣΦΩΚΙΔΑΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΚΑΡΑΝΤΑΓΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΨΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣΧΑΝΙΩΝ

ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΡΟΥΛΑ

ΜΠΟΝΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΣΚΟΥΛΑ ΜΕΛΠΩ

ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣΧΙΟΥ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΞΗΝΤΑΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΑΡΙΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Θέματα επικαιρότητας: Εκλογές 2015

Νίκος Δελφάκης

Για την νέα Κυβέρνηση

Νίκος Δελφάκης, 2015-01-27

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, όλοι το γνωρίζουμε αυτό, ωστόσο...

Περισσότερα
Σάκης Παπαθανασίου

Η αλλαγή είναι ιστορική! Πώς θα έχει μακρόπνοη προοπτική;

Σάκης Παπαθανασίου, 2015-01-27

Οι στιγμές είναι ιστορικές. Πρώτη φορά η Ριζοσπαστική Αριστερά...

Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2015-01-26

Οι χθεσινές εκλογές έδωσαν σαφές μήνυμα προοδευτικής στροφής.Η...

Περισσότερα
Μενέλαος Παπαγεωργίου

Για την υπεράσπιση της κοινωνίας, της δημοκρατίας και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

Μενέλαος Παπαγεωργίου, 2015-01-24

Αύριο Κυριακή θα κριθούν ζητήματα σχεδόν υπαρξιακά.Το μέλλον...

Περισσότερα
Θόδωρος Μαργαρίτης

Δεν υποκύψαμε στις μεταγραφές και στις λευκές επιταγές

Θόδωρος Μαργαρίτης, 2015-01-24

Η ΔΗΜΑΡ από το καλοκαίρι απηύθυνε μια συνολική πρόταση...

Περισσότερα
«Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά»: Η προγραμματική διακήρυξη

«Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά»: Η προγραμματική διακήρυξη

2015-01-24

-Εναλλακτική πολιτική λύση, που να προσφέρει ελπίδα και...

Περισσότερα
Δημήτρης Χατζησωκράτης

Ποιοι παράγοντες θα καθορίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών

Δημήτρης Χατζησωκράτης, 2015-01-23

Τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές, το σύνολο των δημοσκοπήσεων...

Περισσότερα
Γιώργος Σιακαντάρης

Ακροδεξιός «Φιλελευθερισμός»

Γιώργος Σιακαντάρης, 2015-01-23

Παρακολουθώντας την επίθεση που γίνεται κατά των εμφυλιοπολεμικών...

Περισσότερα

Ειδήσεις

Διονύσης-Χαράλαμπος Καλαματιανός

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι κατάκτηση της ελληνικής κοινωνίας

Διονύσης-Χαράλαμπος Καλαματιανός, 2024-02-04

Στο πλευρό της ακαδημαϊκής κοινότητας που αγωνίζεται ενάντια...

Κώστας Ζαχαριάδης

Ώρα γενναίων πολιτικών επιλογών

Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Ραγκούσης, 2024-01-08

Τώρα είναι η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία να κάνει...

Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Πρέπει να σταματήσει ο εμφύλιος μεταξύ στελεχών

Θανάσης Θεοχαρόπουλος, 2023-11-19

1. Μετά και την δραματική συνεδρίαση της ΚΕ και τις αποχωρήσεις...

Δημήτρης Χατζησωκράτης

Ακόμη και η επετειακότητα προσφέρει τη δυνατότητα να στοχαζόμαστε

Δημήτρης Χατζησωκράτης, 2023-11-11

 Κύριε Χατζησωκράτη, υπήρξατε μέλος της Γραμματείας της...

Στ. Κασσελάκης: Οι μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας θα απαντηθούν μόνο με προοδευτικές λύσεις

Στ. Κασσελάκης: Οι μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας θα απαντηθούν μόνο με προοδευτικές λύσεις

2023-10-26

Σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία, εμείς θεωρούμε την εργασία...

Σπύρος Δανέλλης

Ισχυρή Αυτοδιοίκηση με δημοκρατία, διαφάνεια και συμμετοχικότητα

Σπύρος Δανέλλης, 2023-10-01

Μια Κρήτη αλλιώς, της αειφορίας, της γνώσης και της ευημερίας,...

Γιώργος Ιωακειμίδης

«Η περιφέρεια είναι ευκαιρία για περισσότερη εξουσία στους πολίτες»

Γιώργος Ιωακειμίδης, 2023-09-30

Πρόκειται για έναν από τους πιο πετυχημένους δημάρχους....

“Άτυχοι” Βολιώτες: Ψηφίστε ξανά Μπέο, Αγοραστό, Βορίδη και περιμένετε την επόμενη πλημμύρα…

Γιώργος Καρελιάς, 2023-09-29

Κάθε πότε (θα) έχουμε πλημμύρες σαν κι αυτές που βιώνει τις...

Στέργιος Καλπάκης

Βιώνουμε τα αποτελέσματα του δήθεν “επιτελικού” κράτους και στις πλημμύρες

Στέργιος Καλπάκης, 2023-09-09

«Δεν απορροφήθηκαν τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Δεν προχώρησαν...

Η απουσία πρόληψης και Εθνικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας, Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων

Η απουσία πρόληψης και Εθνικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας, Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων

2023-09-07

…Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, βρισκόμαστε δίπλα στον...

Κώστας Ζαχαριάδης

Θέλω ένα κίνημα πολιτών για την Αθήνα

Κώστας Ζαχαριάδης, 2023-09-05

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας γνωρίζουν...

Σπύρος Δανέλλης

Με κοινωνική συμμαχία και καινοτόμο προοδευτικό σχεδιασμό

Σπύρος Δανέλλης, 2023-09-02

Τι είναι εκείνο που βάρυνε στην απόφασή σας να αποδεχτείτε...

×
×