ΔΗΜΑΡ: Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνά με ένα εθνικολαϊκιστικό κόμματης δεξιάς. Να τους χαίρονται!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα και την στάση των κομμάτων

Δημοσιευμένο: 2016-08-03

Η διάταξη για την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα είναι μία αυτονόητη ρύθμιση για κάθε κράτος που σέβεται την θρησκευτική ελευθερία καθώς καθορίζεται συγκεκριμένος χώρος ανέγερσης τεμένους στον Βοτανικό.

Η διάταξη αυτή δεν θα ψηφιζόταν στην αρμόδια Επιτροπή και δεν θα πήγαινε καν για συζήτηση και ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής χωρίς την ψήφισή της από την Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και από άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς λόγω της μη ψήφισης από τους ΑΝΕΛ δεν θα είχε την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Πρόκειται όμως για μία αυτονόητη διάταξη για μία χώρα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δυστυχώς, στην κυβέρνηση ο ένας από τους δύο εταίρους με τις αναχρονιστικές του αντιλήψεις δεν κατανοεί ότι η Ελλάδα είναι μία σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Και ένα κόμμα που θέλει να αυτοαποκαλείται της ριζοσπαστικής αριστεράς συγκυβερνά μαζί τους!

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανένα προγραμματικό συνδετικό ιστό, καμία στέρεη προγραμματική βάση.

Οι ΑΝΕΛ είναι ένα εθνικολαϊκιστικό κόμμα της δεξιάς και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνά με ένα κόμμα που δεν ψηφίζει ούτε το σύμφωνο συμβίωσης ούτε την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της πολιτείας ως προς τα βασικά δικαιώματα των πολιτών στην θρησκευτική ελευθερία. Να τους χαίρονται!

Θέματα επικαιρότητας: Νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Ειδήσεις/ Ανακοινώσεις

×