Θαν. Θεοχαρόπουλος: Προοδευτική ανανέωση χωρίς επετηρίδες, αγκυλώσεις και εμμονές

Από την εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη νέα γενιά

06/03/2017

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος προσερχόμενος στην εκδήλωση της Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης “Πολιτικές για τη Νέα Γενιά” δήλωσε:

“Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να δώσουμε το δικό μας όραμα και σχέδιο, για την υπέρβαση της κρίσης. Οι νέοι και οι νέες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προτείνουμε τομές και ανατροπές σε κάθε τομέα πολιτικής. Διεκδικούμε την ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες και πολιτικές πρακτικές.

Οι λογικές της επετηρίδας δεν είναι ούτε σύγχρονες ούτε προοδευτικές. Η επετηρίδα τελείωσε στην εκπαίδευση, έφθασε η ώρα να τελειώσει και στην πολιτική. Δεν μπορεί ένας τριαντάρης να αντιμετωπίζεται ισότιμα στο εξωτερικό και ως “παιδί” στην χώρα μας. Αυτή είναι μια βαθιά συντηρητική αντίληψη.

Απέναντι στον Τσίπρα των αγκυλώσεων και των κρατικίστικων εμμονών, και τον Μητσοτάκη των νεοφιλελεύθερων ιδεοληψιών, παίρνουμε τον λόγο, παρουσιάζοντας προοδευτικές πολιτικές για τη νέα γενιά για να πετύχουμε την προοδευτική ανανέωση, χωρίς ιδεοληψίες και εμμονές. Διεκδικούμε ίσες ευκαιρίες με αξιοκρατία, και την εμπιστοσύνη για να υπάρξει αύριο στην χώρα.

Για αυτό παίρνουμε τον λόγο σήμερα, για να κερδίσουμε το αύριο.”

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι