ΟΤΑΝ...

Διομήδης Τόλιος, 13/02/2012

Όταν χαιδεύεις αυτιά και στηρίζεις τη βία σε όλες της τις μορφές (καταλήψεις δημαρχείων,πανεπιστημίων και προπηλακισμούς πολιτικών προσώπων) ,όταν με τόση ευκολία αριστερά και δεξιά λέγονται με περισσή ευκολία απόψεις για Γουδή, για δωσίλογους, προδότες λαικές εξεγέρσεις και άλλα φαιδρά, όταν προσπαθείς με κάθε τρόπο να υπονομεύσεις τον δήμαρχο της Αθήνας και το δύσκολο έργο που αυτός έχει αναλάβει (25 μπουκάρανε εχθές στο δημαρχείο για πλιάτσικο ευτυχώς συνελήφθησαν), όταν διαλύεις δημοκρατικές διαδικασίες στα πανεπιστήμια (πρόσφατα στο ΑΠΘ) επειδή δεν σου αρέσουν οι νόμοι(!!!), τότε οι χθεσινές καταστροφές στην Αθήνα είναι λογικό επόμενο και ΟΧΙ προβοκάτσια και δράση παρακρατικών. Είναι το αποτέλεσμα του χαιδέματος . Και δεν φταίει ΜΟΝΟ η αστυνομία (του άθλιου έτσι κι αλλιώς Παπουτσή) για την κατάντια αυτή. Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει εδώ και καιρό και βρίσκεται δίπλα μας με ακροαριστερό-ακροδεξιό πρόσημο. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Υ.Γ1 Αλήθεια αυτός ο απίθανος πρύτανης Πελεγρίνης τι έχει να μας πει για την επί 4 μέρες κατάληψη της Νομικής από πολίτες(!!!) και φοιτητές, δεν ξέρει και δεν βλέπει; η πάλι θα του φταίει ο νέος νόμος πλαίσιο για την ανικανότητα να πράξει τα στοιχειώδη;

Υ.Γ 2 Ας ξαναδούν κάποιοι τώρα τα αποτελέσματα της σπέκουλας ενάντια στον Καμίνη με την προσπάθεια κατάληψης για (δήθεν) άστεγους του Πνευματικού Κέντρου του δήμου της Αθήνας, ας ξαναδούν τα αποτελέσματα της χρήσης της Νομικής ως εφαλτήριο για την καταστροφή με πρόσχημα την αλληλεγγύη στους μετανάστες. Ποτέ δεν είναι αργά.

Θέμα επικαιρότητας:
Βία

Σύνολο: 64 Κείμενα

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι