Φ. Κουβέλης: Ανάγκη διαμόρφωσης θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών με τον " Καλλικράτη"

11/08/2010

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τα τοπικά στελέχη της Ζακύνθου Ανδρέα Κλαυδιανό, Ελισάβετ Μαρότη και Γιώργο Αρμένη, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών της Ζακύνθου.

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Κέντρου, τον πρόεδρο του Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντα Πρόληψης και τους εργαζομένους στο Κέντρο.

Οι εργαζόμενοι όσο και η διοίκηση του Κέντρου ανέπτυξαν τις απόψεις και παρουσίασαν τα προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου, το οποίο παρά τις οικονομικές και άλλες δυσκολίες, πραγματοποιεί σημαντική παρέμβαση στον τομέα της πρόληψης.

Ο πρόεδρος την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ αναφέρθηκε στις θέσεις του κόμματος για τη διαδικασία πρόληψης, την οποία χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντική και αναγκαία για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών. Επεσήμανε ότι υπάρχει ανάγκη διαμόρφωσης θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των κέντρων με την ίδρυση δεκατριών αυτοδιοικητικών Ν.Π.Δ.Δ., ένα ανά διοικητική περιφέρεια, με διατήρηση της διασποράς των Κέντρων Πρόληψης πανελλαδικά.

Επεσήμανε ακόμα ότι είναι αναγκαίο να στηριχθεί και να προστατευθεί η εργασιακή σχέση των εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης.

Θέμα επικαιρότητας:
Δημιουργούμε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Σύνολο: 100 Κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι