Δημήτρης Χατζησωκράτης: 100 ημέρες κατώτερες των προσδοκιών

13/01/2010

Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά(εκπομπή Μ. Ζαφειριάδου), μεταξύ άλλων τόνισε:

«Κατώτερη των προσδοκιών και των περιστάσεων αποδεικνύεται η κυβερνητική πρακτική και το έργο των πρώτων 100 ημερών. Πολύ πίσω από τις προσδοκίες που έχουν επενδυθεί από μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού.

Πέρα από μεγάλες εξαγγελίες προθέσεων υπήρξαν μικρές παρεμβάσεις και έργα.

Για να μην ασχοληθούμε με την οικονομική πολιτική και τα μέτρα και τις παλινωδίες που είναι καθημερινά στην αιχμή, σε ένα άλλο τομέα, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για μας στο περιβάλλον και την οικολογία, αναδεικνύεται τι ακριβώς συμβαίνει, πόσο απροετοίμαστο και πόσο αντιφατικό εμφανίζεται το κυβερνόν κόμμα.

Το ΥΠΕΔΑ παρουσιάζει ενδιαφέρουσες και προωθημένες προτάσεις και εξαγγελίες και αναλαμβάνει δεσμεύσεις, αλλά αυτές όταν επιχειρούνται να προωθηθούν βάλλονται ευθέως από μεγάλη μερίδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Βλέπετε τις επιθέσεις στην υπουργό για την εκτροπή του Αχελώου, βλέπετε την υπονόμευση του νομοσχεδίου για τα δάση…

Ευχή όλων των πολιτών είναι οι επόμενες ημέρες και μήνες να είναι καλύτερες και παραγωγικότερες.

Από τις προχθεσινές επισημάνσεις του Λ. Κύρκου ας κρατήσει ο Γ. Παπανδρέου την τροποποίηση του συνθήματος «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» στο « ανακατανομή και ανάπτυξη ή βουλιάζουμε»…»

Θέμα

100 πρώτες ημέρες

Σύνολο καταγραφών: 53

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι