Χρήστος Μαυροκεφαλίδης: Θα υπερασπιστούμε τις σημαίες και τον αυτόνομο πολιτικό λόγο του χώρου.

18/05/2010

Η δήλωση του σ. Δ. Βίτσα γραμματέα της απερχόμενης ΚΠΕ "… για μη δικαιολογήσιμη αντίδραση των στελεχών της Ανανεωτικής Πτέρυγας" αποτελεί προσθετική πράξη στην άθλια μεθόδευση αποκλεισμού από σύνεδρο του συντρόφου Φώτη Κουβέλη .

Ο Δ. Βίτσας, ως εκπρόσωπος όλων των ετερόκλιτων δυνάμεων, νοσταλγών και μετανοημένων για την εγκατάλειψη του ΚΚΕ, νεοκομμουνιστών πλαστής κοπής, σε συμμαχία και πλήρη συμπόρευση με δήθεν ανανεωτικούς, που δεν άντεξαν να λείπουν από το προεδρικό μπλοκ και τα ¨προσωπικά ιδιοτελή συμφέροντα που παρέχονται ¨, "σιγοντάρει" την καταδίκη και εξοστρακισμό του εσωτερικού εχθρού δηλαδή της Ανανεωτικής Πτέρυγας και του φυσικού ηγέτη της Φώτη Κουβέλη. 

Ο Αλέξης Τσίπρας ως πρόεδρος φέρει την κύρια ευθύνη για όλες τις εξελίξεις από δώ και πέρα.

Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι όλοι όσοι επιθυμούν και επιδιώκουν την επαναφορά από το παράθυρο, ή τον φεγγίτη ή από την πίσω πόρτα της αφωνίας στο κόμμα και την δημιουργία ενός κακέκτυπου νέου ΚΚΕ. Θα αποτύχουν και θα εκπλαγούν.

Τα στελέχη, τα μέλη, οι φίλοι της Ανανεωτικής Αριστεράς είναι έτοιμα και αποφασισμένα να υπερασπισθούν την ιστορική της διαδρομή και τα νέα καθήκοντα της ιστορικής περιόδου που διανύουμε και δεν θα υποταγούν στο όνομα της δήθεν αποτελεσματικής  δράσης (αριστερίστικης). Θα υπερασπιστούν τις σημαίες του χώρου και τον αυτόνομο πολιτικό λόγο του χώρου.

Θέμα

Έκτακτο ΣΥΝέδριο

Σύνολο καταγραφών: 36

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι