Aριστερή προγραμματική αντιπολίτευση

Κωνσταντίνος Καμάρας, Αυγή, Δημοσιευμένο: 2009-10-19

balafas90
Ξανά, μετά από καιρό, στη φιλόξενη στήλη των «Συναντήσεων», μετά από μια εκλογική μάχη που μας έδωσε χαρά. Θέλοντας να γράψω για τα μετεκλογικά, ξεκινάω με ολίγα – και επιγραμματικά – προεκλογικά.
Υπήρξε απόλυτα ορθή η επιλογή να προτάξουμε, αφενός την κρίση, με τις επιπτώσεις της και την αναζήτηση διεξόδου και αφετέρου το πρόγραμμά μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία.

Σκέψεις για τις πρώτες μέρες της νέας Κυβέρνησης που προέκυψε από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009

Κώστας Χαϊνάς, Δημοσιευμένο: 2009-10-19

Ένα θετικό κλίμα φαίνεται να διαπερνά την κοινωνία και την πολιτική ατμόσφαιρα, λίγες μέρες μετά τις εκλογές και την ανάληψη της Κυβέρνησης από τη νέα πλειοψηφία. Δεν είναι μόνο η καταγραφή όλων των μετεκλογικών δημοσκοπήσεων αλλά και η καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους σου δίνει αυτήν την εντύπωση ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας.

Το κείμενο του Λ. Κύρκου στα ΝΕΑ

Δημοσιευμένο: 2009-10-19

kyrkosl
Την κενολόγα της ρητορεία μπορεί να τη συντρίψει μια ελληνική λέξη.
Προτάσεις! Σ΄ αυτό το πεδίο, της συμβολής με θετικές λύσεις, μπορεί να αναδειχτεί ο κρίσιμος ρόλος της Ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς. Ο κόσμος ξέρει πως ζούμε σ΄ ένα βάρβαρο, ανελέητο σύστημα. Θα το πολεμήσουμε με κάθε πρόσφορο μέσο. Ας προσέξομε μόνο μην οδηγήσουμε σε καινούργια βαριά ήττα την πρωτοπορία του λαού μας, την ηρωική εργατική τάξη.
×
×