Για τη χωροθέτηση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής & της Εθνικής Βιβλιοθήκης στον χώρο του πρώην Ιπποδρόμου

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΦΙΛΙΝΗ

Δημοσιευμένο: 2009-07-23

Η Άννα Φιλίνη στην παρέμβασή της τάχθηκε υπέρ του έργου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής & της Εθνικής Βιβλιοθήκης στον χώρο του πρώην Ιπποδρόμου στο Φαληρικό Όρμο. Μεταξύ άλλων τόνισε:

"Κατά τη σημερινή συζήτηση στο 2ο θερινό Τμήμα της Βουλής υποστήριξα το Σχέδιο Νόμου για την Κύρωση της Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του Ελληνικού Δημοσίου, πιστεύοντας ότι η δημιουργία μίας σύγχρονης Εθνικής Βιβλιοθήκης και Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα είναι ένα σημαντικό έργο για τον πολιτισμό μας.

Ο καθείς και τα όπλα του!

ΔΗΛΩΣΗ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ στην ΑΥΓΗ

Δημοσιευμένο: 2009-07-23

Οι πρωτοφανείς, για πολιτική συμμαχία, επιθέσεις στην Ανανεωτική Πτέρυγα και τα στελέχη της, από σύμμαχες, υποτίθεται, δυνάμεις, πρωτοστατούσης της ΚΟΕ είναι δεδομένες. Κατά τη διάρκεια της διήμερης σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασαν κάθε όριο.

Στον ανηλεή πόλεμό της η ΚΟΕ ενάντια στην ΑΝ. ΠΤΕΡΥΓΑ μετέρχεται παντός μέσου. Οι προσωπικές επιθέσεις είναι το … φόρτε της.

Δεν μπορώ παρά να υπογραμμίσω ότι στο πρόσωπό μου έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία!

Για ένα νέο αριστερό μεταρρυθμισμό

Γιάννης Παπαθεοδώρου, Δημοσιευμένο: 2009-07-23

Ανεξάρτητα από ποια άποψη υιοθετεί κανείς για τα αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες ευρω-εκλογές, («καθαρή», «ταπεινωτική» ή σκέτη «ήττα») σίγουρα όλοι συμφωνούμε πως ο συγκεκριμένος πολιτικός φορέας δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις πολιτικές προσδοκίες ενός διευρυμένου κοινωνικού σώματος που είχε, για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκφράσει το ειλικρινές ενδιαφέρον του αλλά και την ενεργή διαθεσιμότητά του για μια αλλαγή των παγιωμένων συσχετισμών μέσα στο ελληνικό πολιτικό σύστημα.
×
×