ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΡΚΟΥ

Οι αριστεροί όλων των αποχρώσεων να ψηφίσουν ΣΥΝ

Η ΑΥΓΗ, 11/06/2004

Απευθύνομαι προς τους αριστερούς όλων των αποχρώσεων και τους προτείνω να ψηφίσουν εγκάρδια και με εμπιστοσύνη το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΝ.

Ιδιαίτερα τώρα που ο Συνασπισμός εμφανίζεται με τα πολιτικά και φυσιογνωμιστικά χαρακτηριστικά που επιβεβαιώνουν τον ευρωπαϊκό του προσανατολισμό και την ανανεωτική του πορεία. Αυτά ου του έδιναν κάθε φορά στις ευρωεκλογές ευρύτερη υποστήριξη και που εξασφάλιζαν τις 2 έδρες στο Ευρωκοινοβούλιο που με τόση πανθομολογούμενη επιτυχία αξιοποίησαν οι δύο ευρωβουλευτές μας Αλ. Αλαβάνος και Μιχ. Παπαγιαννάκης.

Το σημερινό ψηφοδέλτιο συγκροτεί μια ισχυρότατη ομάδα ιδιαίτερα έμπειρη στα κοινωνικά προβλήματα (Δ. Παπαδημούλής, Μ. Φραγκιαδάκη, Αλ. Καλύβης κ.ά.), στα διεθνή ( Ν. Χουντής, Π. Τριγάζης κ.ά.)και στα θεσμικά ( Α. Μανιτάκης κ.ά.) έτοιμη να λειτουργήσει στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Κόμματος της Αριστεράς για την ευρύτερη συγκέντρωση των δυνάμεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου χωρίς την οποία είναι αδύνατον να κατακτηθούν μεταρρυθμιστικοί στόχοι, ώριμοι στην ευρωπαϊκή συνείδηση.
Φίλοι και σύντροφοι, μην χάσουμε την ευκαιρία. Είναι μια σημαντική στιγμή στην εποποιία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι