Το 2011 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τους εργαζομένους

Στέφανος Μπαγεώργος, Κόσμος του Επενδυτή, 31/12/2010

Το 2011 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τους εργαζομένους, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Η κυβέρνηση, φαίνεται ότι θα συνεχίσει την ίδια αναποτελεσματική πολιτική της συμπίεσης των εισοδημάτων ,την ώρα που η χώρα βυθίζεται, σε ένα φαύλο κύκλο ύφεσης, ακρίβειας και ανεργίας, χωρίς να διαφαίνεται καμία αναπτυξιακή προοπτική. Η πιθανότητα πρόωρων εκλογών δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί, μπροστά στο μέγεθος των προβλημάτων αλλά και της διογκούμενης λαικής δυσαρέσκειας

Η ΔΗΜ.ΑΡ. πιστεύει ότι η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, αλλαγές στην δομή της οικονομίας, της διοίκησης, στο πολιτικό σύστημα αλλά και στο σύστημα διακυβέρνησης. Γι αυτή την προοπτική εργάζεται και γι αυτή την προοπτική διαμορφώνει τις δικές της εναλλακτικές προτάσεις.

Στο 1ο συνέδριο του κόμματος, τον Απρίλιο του 2011, φιλοδοξούμε να διαμορφώσουμε ένα ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό πολιτικό σχέδιο, ριζικής αλλαγής στην πορεία της χώρας, ικανό να συσπειρώσει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, στους 5 μήνες της ύπαρξής της, απέδειξε ότι μπορεί με τις προτάσεις και τις πρωτοβουλίες της, να είναι δύναμη ελέγχου της κυβερνητικής πολιτικής και ταυτόχρονα δύναμη προωθητικών αλλαγών για την κοινωνία, με αίσθηση ευθύνης για την πορεία της χώρας. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθεί και στο μέλλον.

Στέφανος Μπαγεώργος, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Θέμα επικαιρότητας:
Μνημόνιο-Κυβερνητική πολιτική

Σύνολο: 283 Κείμενα

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι