Ο καθείς και τα όπλα του!

ΔΗΛΩΣΗ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ στην ΑΥΓΗ

23/07/2009

Οι πρωτοφανείς, για πολιτική συμμαχία, επιθέσεις στην Ανανεωτική Πτέρυγα και τα στελέχη της, από σύμμαχες, υποτίθεται, δυνάμεις, πρωτοστατούσης της ΚΟΕ είναι δεδομένες. Κατά τη διάρκεια της διήμερης σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασαν κάθε όριο.

Στον ανηλεή πόλεμό της η ΚΟΕ ενάντια στην ΑΝ. ΠΤΕΡΥΓΑ μετέρχεται παντός μέσου. Οι προσωπικές επιθέσεις είναι το … φόρτε της.

Δεν μπορώ παρά να υπογραμμίσω ότι στο πρόσωπό μου έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ για το Σώμα του ΣΥΡΙΖΑ, η τελευταία τους επίθεση ήταν ότι …απεκάλυψαν δημόσια ότι εγώ δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ- πως ακριβώς το έχουν διαπιστώσει;- και έκανα και προπαγάνδα, σύμφωνα με επίσημη καταγγελία- σε τι ακριβώς συνίσταται αυτό στην καθ΄ ημάς αριστερά;- υπέρ των Οικολόγων, Πρασίνων- ευτυχώς όχι υπέρ του ΠΑΣΟΚ!

Είναι στοχοπροσηλωμένοι στο να μην είμαι στη διεύθυνση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Γι΄αυτό και επιτίθενται καταγγέλοντας ό,τι θέλουν στη λογική του: στο τέλος κάτι θα μείνει … Πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι, τουλάχιστον στη δική μας αριστερά, υπάρχει και δικαιϊκός πολιτισμός που δεν τον χαρίζουμε στην αστική τάξη!

Τι να κάνουμε όμως. Ο καθείς και τα όπλα του!

Θέμα

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ

Σύνολο καταγραφών: 157

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι