Τα κατά ΛΑΦΑΖΑΝΗ ψεύδη του ΣΥΡΙΖΑ.
Παναγιώτης Χατζηγεωργίου, Δημοσιευμένο: 2016-04-12
Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Δράμα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επανέλαβε τις γνωστές θέσεις του περί εξαπάτησης του λαού από τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησαν το λαό «δόλια και με σχέδιο», «κατ΄ εξακολούθηση και κατά συνήθεια» και «διέσπειραν σωρεία ψευδών και φρούδων ελπίδων», στοιχεία που καθιστούν το «πολιτικό τους έγκλημα ιδιαζόντως ειδεχθές», με τραγικά αποτελέσματα για την οικονομία και την κοινωνία, είναι προφανές και το αντιλαμβάνεται όσο περνάει ο καιρός και ο πιο ακραιφνής οπαδός τους.
Οι επικοινωνιακές φούσκες της κυβέρνησης δεν περιορίζουν το λογαριασμό
Γιάννης Αργυρός, www.matrix24.gr, Δημοσιευμένο: 2016-04-12

Δεκατέσσερις μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ένα είναι σίγουρο. Το μόνο που γνωρίζουν εξαιρετικά, είναι τα επικοινωνιακά παιγνίδια. Ακόμα και αυτά που συχνά καταλήγουν σε αυτογκόλ Τα επικοινωνιακά παιγνίδια δεν έχουν πάντα το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα αλλά στην τέχνη της παραπλάνησης και δημιουργίας αντιπερισπασμών έχουν δημιουργήσει σχολή. Αντιπαρέρχομαι τα όσα περί σανού λένε όσοι εγκαλούν καθημερινά την κυβέρνηση για τις ατέλειωτες κυβιστήσεις στην πολιτική της καθώς υπάρχουν προσωπικές στρατηγικές, ιδεολογικές εξαρτήσεις και μια ισχυρή δόση βολονταρισμού όπως στην περίπτωση του κ. Δρίτσα Ένα όμως είναι σίγουρο από κάθε άποψη.