Ο Τσίπρας το2017 θα δραπετεύσει με εκλογές όπως ο Καραμανλής το 2009

Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Συνέντευξη στο Δ. Χρυσικόπουλο, Freesunday, Δημοσιευμένο: 2016-10-15

Πρόωρες εκλογές μπορεί να προκληθούν από την ίδια την κυβέρνηση για να αποφύγει τα χειρότερα που θα έχει προκαλέσει με την πολιτική της. Το πιο πιθανό είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας εντός του 2017 θα δραπετεύσει προκαλώντας εκλογές όπως ακριβώς ο Κώστας Καραμανλής το 2009. Από την άλλη σήμερα η ΝΔ νομίζει ότι είναι το κόμμα της υπευθυνότητας και του αστικού πνεύματος. Ένα υπεύθυνο όμως αστικό κόμμα δεν ζητάει κάθε μέρα εκλογές, αλλά καταθέτει την πρότασή του για μια άλλη πολιτική. Ας το καταλάβουν όλοι και προπάντων οι κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης, λύση για την χώρα δεν είναι ένας νέος γύρος ψευδαισθήσεων. Λύση είναι η εθνική συνεννόηση.

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Αριστερά - Δεξιά και ο… σύντροφος Καμμένος

Δημήτρης Χατζησωκράτης, www.pronews.gr, Δημοσιευμένο: 2016-10-15

Δημήτρης Χατζησωκράτης
Δημήτρης Χατζησωκράτης

Σέβομαι, αν και διαφωνώ πλήρως, τις επιλογές παλιών φίλων και συντρόφων/ισσών να συμπορευτούν ή και να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, που κυβερνάει με ένα νέο μνημόνιο επί 20 μήνες τη χώρα.

Για την ιδεολογικοπολιτική βάση που καταφεύγουν για να δικαιολογήσουν, σε τελευταία ανάλυση, την επιλογή τους θα ήθελα να υπογραμμίσω.

Η θέση: «Υπάρχουν σήμερα δύο μεγάλοι πόλοι: ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΔΕΞΙΑ. Σε αυτούς ξεκάθαρα θα πρέπει να πάρουμε θέση. Και τι κάναμε τόσα χρόνια; Είμαστε με την αριστερά. Ό,τι άλλο κάναμε, συγκροτήσαμε, επιχειρήσαμε πολιτικά η… ζωή έδειξε ότι δεν ήταν… σωστό. Αφού… δεν τελεσφόρησε».

×
×