ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ

"Θα συνεχίσει να εκφράζει τις απόψεις της και να οργανώνει την παρέμβασή της, για την υπεράσπιση των βασικών ιδρυτικών χαρακτηριστικών του ΣΥΝ".

19/03/2007

Μετά τη λήξη του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΝ, η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ, έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωση:

«Το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΝ κατέγραψε τους δεδομένους συσχετισμούς του προηγούμενου Τακτικού Συνεδρίου για τα θέματα της εκλογικής τακτικής.

Η Ανανεωτική Πτέρυγα, διατύπώσε μια διαφορετική, συγκροτημένη πρόταση, για την πορεία του κόμματος. Στον περιορισμένο προσυνεδριακό διάλογο στις οργανώσεις, είναι θετικό ότι αναπτύχθηκε προβληματισμός και παρόμοιες με τις δικές μας ανησυχίες για τα ζητήματα αυτά.

Είναι αρνητικό το γεγονός ότι ο Α. Αλαβάνος στο Συνέδριο, δεν λειτούργησε με βάση το θεσμικό του ρόλο –ως πρόεδρος όλου του κόμματος–, αλλά κινήθηκε απολύτως στο πλαίσιο των επιλογών του Αριστερού Ρεύματος.

Η Ανανεωτική Πτέρυγα θα συνεχίσει να εκφράζει τις απόψεις της και να οργανώνει την παρέμβασή της, για την υπεράσπιση των βασικών ιδρυτικών χαρακτηριστικών του ΣΥΝ. Δεν θα σιωπήσει και δεν θα συναινέσει σε οποιαδήποτε προσπάθεια αλλοίωσης της φυσιογνωμίας του κόμματος».

Θέμα

Αντιεθνικισμός- Αντιρατσισμός

Σύνολο καταγραφών: 58

Πρόσφατα κείμενα

Ημερολόγιο κειμένων

Θέματα επικαιρότητας

Αρθρογράφοι